Skip to content

Iš klebonijos pavogta apie 25 tūkst. eurų.

MI informacija

Naktį iš sausio 15 į 16 d. apvogta Dūkšto klebonija. Dingo apie 25 000 eurų. Vagystė įvykdyta, atstūmus plastikinį pastato langą. Parapijos administratorius klebonas Sigitas Grigas pasakojo, kad jis buvo gavęs labdaros ir susikaupę aukų pinigai, tad jie buvo parengti vežti į banką. Mano, kad į kleboniją lindo žinantis, kiek pinigų yra ir kur jie laikomi, nes eita tiesiai ten, kur jie buvo, daugiau nieko nesujauka. „Tą naktį prastai miegojau ir vienu metu girdėjau bumbtelėjimą – kažką krentant. Naktis buvo vėjuota, tad pamaniau, kad tai vėjo garsai. O bumbtelėjo, ko gero, ant palangės buvęs stručio kiaušinis, prilietas vaško, kurį radau nukritusį ant grindų. Dar keista, kad nelojo šuo, bet jis draskėsi dvi naktis prieš tai. Įsilaužimą ryte pastebėjau ne iš karto, mat išlaužtas langas buvo beveik uždarytas. Kaip žinia, plastikinį langą išstumti sunku, tad buvau priblokštas, kai kriminalistai feisbuke parodė filmuką, kuriame mokoma, kaip ir kuo galima atidaryti plastikinį langą“, – MI pasakojo klebonas. Policija tyrimo eigos nekomentuoja, o žmonių kalbų yra įvairių. Esą kai kas parduotuvėje keičia 50 eurų banknotus, nors iki tol pinigų niekada neturėjo.

Kitos vagystės

Sausio 21 d., apie 17 val., 32-ejų vyras, grįžęs į jam bei motinai priklausantį butą Strigailiškio k., Strigailiškyje g., pastebėjo, jog per balkono duris būta įsibrauta į vidų, išvartyti daiktai bei pagrobti įvairūs juvelyriniai dirbiniai. Padaryta 1750 eurų turtinė žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sausio 21 d., apie 20.10 val., 48-erių vyras pastebėjo, jog pagrobtas jam priklausantis automobilis VW PASSAT,  1993 m., stovėjęs Didžiasalyje, prie 6-ojo Salos g. namo. Padaryta 300 eurų turtinė žala. Automobilis (sugadinta užvedimo spynele) rastas Didžiasalyje, prie 4-ojo Salos g. namo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės prie vairo

Sausio 20 d., apie 19 val., Vidiškių sen., Rimšėnų k., buvo sustabdytas automobilis VW PASSAT, kurį, neturėdamas teisės vairuoti bet kokios rūšies transporto priemonę, vairavo girtas 31-erių vyras (2,23 prom.). Jis sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sausio 21 d., apie 4.10 val., Ignalinoje, Atgimimo ir Ateities gatvių sankryžoje, sustabdytas automobilis „VW GOLF“, kurį vairavo neblaivus 21-erių vyras (1,59 prom.). Jis sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kvaišalai

Sausio 21 d., apie 4.50 val., į rajono PK patalpas buvo pristatytas 21-erių vyras ikiteisminio tyrimo veiksmams atlikti. Atliekant jo asmens ir daiktų apžiūrą, rasta augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Sausio 21 d., apie 12 val., bute Didžiasalyje, Agarinio g., konflikto metu 37-erių vyras smurtavo prieš 22-ejų sugyventinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Mirtis

Sausio 19 d., apie 7.54 val., Ignalinoje, Vasario 16-osios g., namuose rastas 53-ejų vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėdamas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje