Skip to content

Sužalojo šakėmis

MI informacija

Sužalojo šakėmis

Vasario 19 d. 38-erių vyras, gyv. Tverečiuje, Česlovo Kudabos g., pareiškė, kad 2018-02-18, apie 17.30 val., jį šakėmis sužalojo kaimynas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Vasario 19 d. moteris,  gyv. Didžiasalyje, Birvėtos g., pareiškė, kad apie 20 val. į namus grįžo 14-metis sūnus ir pasakė, jog močiutės bute Agarinio g. jam į veidą trenkė vyras. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vasario 20 d., apie 17.30 val., Mielagėnų sen., Lukošiškės k., Ežero g., namuose kilus žodiniam konfliktui, neblaivus 41-erių vyras (1,81 prom.) sumušė savo 66-erių motiną ir grasino susidoroti su savo 67-erių tėvu. Apie 19.25 val. jis sulaikytas, bet įsodintas į tarnybinį automobilį „Škoda Yeti“, tyčia išspyrė dešinės pusės galinių šoninių durelių stiklą. Vyras sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sudegė gyvenamasis namas

Vasario 19 d., 16.36 val., ugniagesiai iškviesti į Bėčiūnus, kur užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atvykus, jis degė atvira liepsna. Namas dviejų aukštų, su palėpe, apkaltas medinėmis dailylentėmis. Nudegė šlaitinis, dengtas šiferiu, stogas, išdegė antrasis aukštas, sulietas pirmas aukštas. Išneštas dujų balionas. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje