Skip to content

Vairavo girti

MI informacija

Kovo 5 d., apie 18.25 val., Ignalinoje, Vilniaus g. sustabdytas automobilis „Opel Vectra“, kurį vairavo neblaivus (2,02 prom.) 52-ejų vyras. Jis sulaikytas ir patalpintas į Vilniaus apskr. VPK Švenčionių r. PK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kovo 11 d., apie 2 val., Naujajame Daugėliškyje, Jaunimo g., neblaivus (2,20 prom.) 36-erių vyras ten pat, be „teisių“ vairavo automobilį VW GOLF, jo nesuvaldė ir nuvažiavo nuo kelio. Įvykio metu žmonės nenukentėjo, automobilis neapgadintas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Smurtas

Kovo 8 d., apie 22.43 val., Ignalinoje, Miško g., girtas 46-erių vyras smurtavo 61-erių sugyventinės (2,88 prom.) atžvilgiu, sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną, apie 21 val., Didžiasalyje, Salos g., 40-metis vyras smurtavo 26-erių sugyventinės atžvilgiu, sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Abiem atvejais, matyt, taip švęsta Moters diena.

Kovo 10 d., apie 20.30 val., bute Ignalinoje, M. Petrausko g., neblaivus (2,95 prom.) 58-erių vyras konflikto metu, mažamečių 5-ių anūkų akivaizdoje, smurtavo prieš neblaivią (1,72 prom.) 56-erių žmoną. Vaikai perduoti tėvams, gyv. Kazokinės k. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Mirtis

Kovo 8 d. Kazitiškio sen., Serapiniškės k., Salako g., vyrui priklausančiame name rastas 43-ejų vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Degė suodžiai

Kovo 8 d., 5.28 val., ugniagesiai iškviesti į N. Daugėliškio sen., Janionių k., kur ugnis įsisuko į daugiabutį gyvenamąjį namą. Atvykus nustatyta, kad pirmajame aukšte, dūmtraukyje, degė suodžiai. Ugniagesiai budėjo, kol suodžiai išdegė, patalpos išvėdintos. Kovą tai jau trečias suodžių degimas, todėl primename gyventojams, kad dūmtraukiai turi būti valomi prieš šildymo sezoną, o jam prasidėjus – ne rečiau kaip kartą per 3 mėnesius.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje