Skip to content

Naujo baldų komplekto pirkimo privalumai

MI informacija

Beveik kiekvienam mūsų laikas nuo laiko atsiranda noras visiškai pakeisti savo namų interjerą, o gal tik keliais štrichais atnaujinti jo stilių tam, kad čia, savo namuose, jaustumėmės dar jaukiau. Galbūt nusprendėte perdažyti sienas, o gal nusipirkote naują kilimą ir dabar pastebėjote, kad senieji baldai visai neatitinka siekiamo rezultato. Finalinis žingsnis gali būti naujas baldų komplektas. Žinoma, baldai – visada didelė investicija ir būkite tikri – šią investiciją neišvengiamai lydės privalumai, kuriuos internetinės parduotuves pigu.lt ekspertai aptaria žemiau.

Jie puikiai dera jūsų namuose

Skirtingi baldų dizainai sukurti derėti su skirtingu namu stiliumi. Minimalistinis, vintažinis, modernus, romantiškas, eklektiškas. Kad ir kokį stilių nusprendėte puoselėti savo namuose, rinkdamiesi baldų komplektą, o ne bandydami suderinti skirtingų gamintojų kūrinius, galite būti tikri, kad baldų medžiagos tarpusavyje derės tobulai.

Daugiau komforto

Metams bėgant, baldai sensta ir praranda savo patogumą. Naujas baldų komplektas apdovanos jus komfortu. Nesvarbu, ar renkatės baldų komplektą miegamajam, vaikų kambariui, ar svetainės baldų komplektą. Nauji baldai beveik visada daug patogesni už senuosius.

Vientisumas

Rinkdamiesi baldų komplektą, galite būti tikri, kad išlaikysite vientisą kambario stilistiką. Miegamojo baldų komplektą dažniausiai sudaro lovos rėmas, komoda bei du naktiniai staliukai – kaip tik pakankama tam, kad išlaikyti stilistinį kambario vientisumą, bet neperkrauti jo vienodos faktūros elementais. Vaikų kambario komplektą standartiškai sudaro lovos rėmas, vienas naktinis staliukas ar spintelė, komoda, rašomasis stalas bei veidrodis. Tuo tarpu, svetainės baldų komplektas formuojamas iš vienos arba dviejų sofų, staliuko, minkštasuolio ir fotelių. Žinoma, deriniai gali varijuoti, tačiau didžiausias baldų komplektų privalumas – tobulai suderintos spalvos bei faktūros. Vėliau, net keičiant baldų padėtį kambaryje, spalvų bei faktūros dėka vis tiek išlaikysite kambario stilistikos vientisumą.

Funkcionalumas

Jei nusprendėte įsigyti naują baldų komplektą, puiki proga apgalvoti jo funkcionalumą. Jūsų namuose dažnai nakvoja draugai? Rinkdamiesi svetainės baldų komplektą, apsvarstykite sofos galimybes, galbūt verta įsigyti išlankstomą sofą, o gal užteks tos pakankamai plačios sofos, kurioje patogiai įsitaisyti gali vienas žmogus. Rinkdamiesi vaikų kambario baldus, pagalvokite apie papildomą daiktadėžę.

Tvarkingumas

Sutikite – tam, kad skirtingo dizaino baldai kartu atrodytų harmoningai, reikia turėti gerai išlavintą akį, kitu atveju suderinti faktūrą, formą, spalvą bei stilistiką – tikrai sudėtinga. Rinkdamiesi baldų komplektus šių nesklandumų išvengsite. Suderinta baldų faktūra bei tobulai deranti spalva visada atrodo tvarkingai.

Mažiau priežiūros

Nauji baldai visada reikalauja mažiau priežiūros. Jų spalva dar nepaveikta aplinkos sąlygų, jokių įsisenėjusių dėmių – nebent kelios dulkės, lengvai nubraukiamos nuo paviršiaus. Vis tik, prisiminkite – skirtingi paviršiai reikalauja skirtingos priežiūros. Tam, kad savo prekinę išvaizdą baldai išlaikytų kaip galima ilgiau, juos reikia puoselėti atitinkamai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje