Skip to content

Mietu per galvą

Rusijos prezidento Vladimiro Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas… Beje, jau daug kuo buvau apkaltinta, betrūksta kaltinimų simpatijomis Kremliui. Tai turėkitės: šitas Peskovas aktores, apkaltinusias priekabiavimu vieną režisierių ir taip pradėjusias visą „mee too“, lietuviškai – „mietu per galvą“, judėjimą, išvadino prostitutėmis. 

D. Peskovas samprotavo taip: jeigu tos aktorės dešimtį ar dvidešimtį metų naudojosi režisieriumi – vaidino jo filmuose ir už vaidmenis gaudavo gerus honorarus, vadinasi, tai buvo atlygis joms už jų paslaugas. Dabar vaidmenų (pinigų) nebegauna?

Aišku, negražu pritarti Kremliaus ruporu vadinamo politiko nuomonei, bet ką daryti, jeigu ji man atrodo teisinga?

Prisimenu buvusią Dailės instituto studentę, kuri besimokydama dar ir su dėstytoju pagyveno. Ne už dyką, pati prisipažino, kad lengviau mokytis buvo. Kol gyveno, matyt, vadino jį draugu, o paskui, kai baigė ir paaiškėjo, kad sugebėjimų kaip dailininkė neturi, o diplomas valgyti neduoda, nusprendė „paviešinti priekabiavimą“, paprastai sakant, apkaltinti, kad už jos paslaugas nebuvo deramai atsilyginta.

Gal ir nevertėtų tų dieninių plaštakių nelabai baltus baltinėlius prisiminti, bet visa purvasklaida nepaliauja tų dalykų kelti „į dienos šviesą“, o nepakankamai atlygintos panelės, gal dabar kitaip užsidirbti nebegalėdamos, sėdi pas visokias rūteles ir pasakoja, pasakoja…

Ypač pastaruoju metu „pakabos“ sujudo ir susireikšmino. „Pakabos“, jeigu kas nežino, dar vadinamos modeliais, o didžioji dauguma modelių – tai panelės, kurių išsilavinimas – geriausiu atveju septynios klasės, intelekto – nulis, tinkančios tik kaip pakaba kokio nors dizainerio rūbams pakabinti.

Nukrypstant – gal pastebėjote, kad absoliuti pakabų dauguma jokios figūros neturi, kojos plonos ir neretai kreivos, ir gal net nusistebėjote, kodėl jos vadinamos gražuolėmis. Na, gražuolėmis jas vadina ne vyrai, o gėjai, kurie apie moterų grožį jokio supratimo negali turėti, nes jomis nesidomi. Jiems gražuolių nė nereikia, reikia vienodų pakabų, ant kurių galėtų kabinti vienodai sukirptus (sukurptus) skarmalus.

Vieną tokią pakabą vienas garsus dainininkas, kaip jis įpratęs, nelabai gražiai išvadino už tai, kad ji užsiima nemoterišku sportu – boksu. Viename portale „žinomi žmonės“ tuo labai pasipiktino. O dainininkas pasityčiojo ir iš jų: girdi, jis apie tuos žinomus žmones nieko nežino.

Štai ir turime dar vieną skandaliuką. O ko daugiau mūsų purvasklaidai reikia: kuo daugiau rašyti apie pupytes ir barakudas, spausdinti besilaižančių lesbiečių nuotraukas, transliuoti bevertes pokalbių laidas, kurių didžiausios problemos – kaip sveikai pavalgyti ir nepastorėti, o pastorėjus –kuo greičiau suliesėti…

O visame šiame pakabų skandale bene garsiausiai reiškėsi žinoma aktore bei rašytoja (?) vadinama veikėja, kuri tikrai yra žinoma bent jau tuo, kad įlindo pas vieną vedusį režisierių į palapinę, o paskui ir „apženijo“ jį, bet veikiausiai buvo nuvilta – vaidmenų negavo, todėl neilgai trukus išsiskyrė.

Štai tokį priekabiavimą galima vadinti teisėtu, nors vyras ir buvo nuo žmonos nuvestas. Bet taip besielgiančioms moterims tai ne nuodėmė. Vis dėlto ta veikėja per „mietu per galvą“ skandaliuką tylėjo, o dabar vėl pradėjo reikštis. Mat XXI amžiuje vyriškų darbų nebeliko, moterims viskas yra moteriška.

Kuo toliau, tuo labiau gyvenimas muša mietu per galvą.

15min. nuotr. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje