Skip to content

Iš įvykių suvestinės

MI informacija

Narkotikai

Balandžio 12 d., apie 11 val., Didžiasalio vaikų globos ir socialinės paramos šeimai centro direktorė pranešė, kad nepilnametis centro globotinis (gim. 2004 m.) įtariamas apsvaigęs nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Girti prie vairo

Balandžio 14 d., apie 21.56 val., Ignalinoje, Versmės g., 50-metis vyras, gyv. N. Daugėliškyje, neblaivus vairavo nuosavą automobilį AUDI 80 (3,15 prom.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Balandžio 15 d., apie 21.20 val., Didžiasalyje, Agarinio g., neblaivus 53-ejų vyras (2,71 prom.) vairavo automobilį KIA SORENTO. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Smurtas

Balandžio 12 d., apie 14.30 val., Vidiškėse, Naujakurių g., konflikto metu neblaivus (1,95 prom.) 59-erių vyras smurtavo prieš bendraamžę žmoną. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Balandžio 14 d., apie 20.33 val., N. Daugėliškio sen., Ožionių k., namuose neblaivus 30-metis vyras (3,38 prom.) žodinio konflikto metu ranka trenkė savo neblaiviai motinai (tikrintis blaivumą atsisakė) į dešinį žastą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Mirtys   

Balandžio 15 d., apie 18.06 val., Dūkšto sen., Kaniūkuose, rastas mirusio 75-erių vyro kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Balandžio 15 d., apie 4.30 val., Didžiasalyje, Pupienos g., 57-erių moteris pranešė, kad namuose rastas 27-erių sūnaus, gyv. Didžiasalyje, Salos g., kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje