Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystė

Balandžio 16 d. 44-erių moteris pareiškė, kad balandžio 11 d., apie 9 val., Ignalinoje, Ateities g., automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėjo, kad įsibrauta į neužrakintą jai priklausantį automobilio AUDI A4. Apgadinta automobilio užvedimo spynelė, o iš automobilio pavogti dveji akiniai nuo saulės, automobilinio grotuvo JVC priekinio valdymo skydelis bei apgadinta automobilio magnetola. Automobilyje signalizacija neįrengta. Padaryta žala – 200 EUR. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Čia, greičiausiai, dar viena jau sulaikyto automobilių vagies kiaulystė.

Smurtas

Į rajono PK kreipėsi 54-erių vyras, kuris pareiškė, kad skambino jo 46-erių sugyventinė ir grasino jį nužudyti. Moteris sulaikyta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Balandžio 17 d., apie 20.55 val., vyras pranešė, kad Didžiasalyje, Pupienos g., jo 32-ejų giminaitis muša savo 62-ejų tėvą. Nuvykus į įvykio vietą kambaryje ant grindų rastas vyras be sąmonės ir su smurto žymėmis galvos ir veido srityje. Įtariamasis sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gaisrai

Balandžio 16 d., apie 14.27 val., pranešta apie buvusį gaisrą Krikonių II k. (Mielagėnų sen.). Ten balandžio 13 d. gaisras kilo vieno aukšto mediniame name. Apdegė apie 1 m2 medinės sienos. Užgesino patys gyventojai.

Balandžio 17 d., 2.45 val. pranešta, kad Paringyje dega ūkinis pastatas. Atvykę ugniagesiai rado degantį pastato vidų. Gaisro metu išdegė 40 m2 patalpa. Apsaugotas 2 m atstumu esantis kitas medinis ūkinis pastatas.

Balandžio 13–17 d. ugniagesiai 7 kartus vyko gesinti degančios žolės.

Rengiami reidai

Balandį šalies keliuose policijos pareigūnai vykdys tikslines prevencines priemones ir kontroliuos: nuo balandžio 27 iki gegužės 2 d. pareigūnai organizuos prevencines priemones, kurių metu tikrins transporto priemonių vairuotojų blaivumą, apsvaigimą nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų ir teisės vairuoti neturinčius vairuotojus.

Nuo balandžio 20 iki gegužės 10 d. bus vykdoma vairuotojų naudojimosi mobiliojo ryšio priemonėmis kontrolė. 

Priemonės tikslai – mažinti Kelių eismo taisyklių pažeidimų, su jais susijusių eismo įvykių skaičių, ugdyti eismo dalyvių sąmoningumą. Jauskime atsakomybę ne vien už save, tačiau ir už kitus eismo dalyvius, būkime vieni kitiems tolerantiški.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje