Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Heroinas

Balandžio 19 d., apie 18.50 val., į rajono PK dėl galimo narkotinių medžiagų vartojimo ar laikymo pristatytas 44-erių vyras, gyv. Ignalinoje, Medžiotojų g. Pas jį asmens apžiūros metu kelnių kišenėje rastas folijos lankstinukas su baltos spalvos milteliais – įtariama narkotine ar psichotropine medžiaga (heroinu). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Vagystė

Balandžio 17 d., apie 10 val., 57-erių moteris pastebėjo, kad iš tėvų užrakintų namų Linkmenų sen., Pabiržės k., pavogti įvairūs namų apyvokos daiktai. Padaryta 670 eurų turtinė žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

„Girta“ avarija

Balandžio 21 d., apie 21 val., neblaivus 45-erių vyras, gyv. N. Daugėliškio sen., Mieleškių k. (2,05 prom.), vairavo automobilį „VW Passat“ ir išvažiuodamas iš šalutinio kelio į pagrindinį, sankryžoje Dūkštas–Beržininkai–Visaginas, nepraleido pagrindinių keliu važiuojančios „Škoda Octavia“, kurią vairavo blaivus 46-erių visaginietis, ir atsitrenkė į ją. Eismo įvykio metų apgadintos transporto priemonės, žmonės nukentėjo nežymiai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Policija prašo pagalbos

Balandžio 18 d., apie 8 val., automobilio „Mercedes-Benz“ savininkė pastebėjo, kad nakties metu Ignalinoje, Ateities g. 25-ojo namo kieme, buvo apgadintas jo automobilis. Tyrimo metu nustatyta, kad automobilį apgadino kita transporto priemonė, kurios vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Jei buvote įvykio liudininku ir matėte šį įvykį, ar turite naudingos informacijos, prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba tiesiogiai rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjui Kazimierui Leleikai tel. 8 700 65303 arba rašykite el. p. kazimieras.leleika@policija.lt.

Smurtas

Balandžio 20 d., apie 12.26 val., Didžiasalyje, Salos g., prieš 50-metę moterį smurtavo 34-erių žentas. Vyras po apklausos išleistas į namus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gelbėjo autobusą

Balandžio 20 d. vidurdienį Palūšėje ugniagesiai gelbėtojai iš purvo nelaisvės vadavo įklimpusį autobusą „Neoplan“ su vaikais, priklausantį UAB „Kautra“. Autobusas ištrauktas buksyravimo lynu.

DELFI nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje