Skip to content

Paminėta Medicinos darbuotojų diena

Mediko dienos išvakarėse, pasveikinti rajono medicinos darbuotojai. Šventinis renginys vyko Ignalinos muzikos mokykloje. Čia susirinkusius trijų įstaigų medikus sveikino savivaldybės ir įstaigų vadovai, muziką ir dainas dovanojo muzikos mokyklos mokiniai ir mokytojai. 

„Jau kelinti metai susiburiate drauge švęsti profesinę šventę. Tai rodo, kad jūs, nors ir esate skirtingos įstaigos,  gyvenate kaimyniškai ir draugiškai. Noriu padėkoti už tą nuoširdų, nelengvą kasdienį darbą, palinkėti pacientų pagarbos, sutarimo kolektyvuose ir asmeninės sėkmės…“, – kalbėjo medikus sveikindamas meras.

Šventės proga jis pasveikino Ignalinos rajono ligoninės, Sveikatos centro ir rajono poliklinikos vadoves Drąsuolę Jatulienę, Rimantę Gaidelienę ir Ingą Razdaigorą (vyr. gydytojo pavaduotoją). Joms įteiktos gėlių puokštės ir linkėta sėkmės atsakingame darbe, rūpinantis įstaigų veikla ir kuriant gerą atmosferą kolektyvuose.

Medikams padėkas, gėles ir atminimo dovanėles kartu su meru teikė mero pavaduotojas Laimutis Ragaišis ir savivaldybės administracijos direktorius Vidas Kreivėnas. Už ilgametį darbą, nuoširdų rūpinimąsi pacientais išskirtiniai sveikinimai skirti rajono poliklinikos šeimos gydytojai Irinai Pastuchovai, skubios medicinos pagalbos slaugos specialistė Alma Patapavičienei, rajono ligoninės slaugytojoms Olgai Kozlovskienei ir Marytei Moriakovienei, taip pat Ignalinos sveikatos centro slaugytojai Inetai Utkienei ir šios įstaigos šeimos gydytojui Egidijui Karkliauskui.

Ignalinos sveikatos centro vadovė R. Gaidelienė gydytojui Karkliauskui ypač šiltai padėkojo už darbą ir visiems apgailestaudama pranešė, kad jis jau palieka centro ir renkasi poilsį. Nuoširdžius padėkos ir sveikinimų žodžius įstaigų vadovės skyrė savo kolektyvams. Jos įteikė padėkas, gėles ir dovanėles daugeliui atsakingai, kruopščiai ir profesionaliai dirbančių gydytojų, slaugytojų, administracijos darbuotojų. Po visų sveikinimų Ignalinos muzikos mokykla medikams dovanojo nuostabų koncertą.

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje