Skip to content

Balandį – geriausias Lietuvoje

Gintautas Šriūbėnas ERGO draudimo kompanijos Ignalinos padalinyje dirba jau dešimt metų. Draudikų darbo rezultatai kompanijoje suvedami kas mėnesį. Susumavus balandžio rezultatus, paaiškėjo, kad ignaliniečio rezultatai – geriausi Lietuvoje. Jo pasveikinti į Ignaliną atvyko ERGO Lietuvos filialo Nuosavo pardavimo tinklo projektų vadovas Darius Gedrimas su kolegomis. Jis, paprašytas apibūdinti Gintautą, kaip darbuotoją, sakė:

– Gintautas balandžio mėnesį apdraudė daugiausia klientų ir sumaniai visuomenei pristatė ERGO, kaip geriausią ir patikimiausią draudimo kompaniją. Jis – geriausias pardavimų žmogus. Draudžia viską: nekilnojamąjį turtą, automobilius, KASKO draudimą, pagelbėjo daugeliui ūkininkų ir pan. Gintautas labai pozityvus, optimistiškas, pergyvenantis už savo kompaniją ir klientus, kad šie būtų saugūs, laimingi ir patenkinti. Jis – atkakliai siekiantis savo tikslų, labai ambicingas.

Įteiktame sveikinime rašoma: „Sveikiname 2018 m. balandžio mėnesį tapus ERGO Insurance SE Lietuvos filialo motyvavimo priemonės „Geriausias mėnesio konsultantas“ nugalėtoju“.

Pats G. Šriūbėnas buvo ne itin kalbus. Paklaustas, kaip vertina savo pasiekimus, sakė:

– Man netikėta, matyt, taip balandį lėmė žvaigždės…

– Tikite horoskopais?

– Nelabai tikiu, bet šįkart taip viskas susiklostė…

Autoriaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje