Skip to content

„Girta“ avarija

MI informacija

„Girta“ avarija

Gegužės 7 d., apie 18.02 val., N. Daugėliškio sen., Seniškio I k., Saulėlydžio g., rastas nuo kelio nuvažiavęs ir apvirtęs automobilis „Wolksvagen Passat“, prie automobilio nieko nebuvo, vairuotojas pasišalinęs. Nuvykus į minėtą kaimą, rastas neblaivus (2,64 prom.) 34-erių vyras, kuris prisipažino vairavęs automobilį būdamas neblaivus, kartu važiavo ir jo draugė (gim. 1977 m.). Atvykusi GMP sužalojimų moteriai nenustatė, nuvežė į Švenčionių ligoninę, kur ji paguldyta stebėjimui. Vyras patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gaudynės

Gegužės 9 d., apie 23.43 val., kelyje Ignalina–Didžiasalis, buvo stabdomas automobilis AUDI 80, tačiau automobilio vairuotojas į pareigūnų reikalavimus sustoti nereagavo. Persekiojant automobilį, Ažvinčių girioje, miško kelyje panaudojus priverstinę stabdymo priemonę „ežį“, automobilis buvo sustabdytas. Jį, neturėdamas „teisių“, vairavo neblaivus 34-erių vyras (2,30 prom.), gyv. Vidiškėse, Rimšėnų g. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Trys promilės

Gegužės 9 d., apie 23.50 val. Ignalinoje, Geležinkelio ir Smėlio g. sankryžoje, sustabdytas automobilis FORD GALAXY su priekaba, kurį vairavo girtas 37-erių vyras (3,04 prom.), gyv. Ignalinoje, Atgimimo g.. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Primušė

Gegužės 9 d., 24-erių vyras, gyv. Kazitiškio sen., Bajorų I k., pareiškė, kad 2018-05-07, apie 15.10 val., Ignalinoje, Turistų g., 21-erių vyras rankos kumščiu sudavė jam į ausį, tokiais savo veiksmais sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

15min.lt nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje