Skip to content

Grasino nušauti

MI informacija

Gegužės 26 d., apie 23.20 val., keturi vyrai: 26-erių ignalinietis, gyv. Ligoninės g., 21-erių ignalinietis, gyv. Ligoninės g., 22-ejų ignalinietis, gyv. Aukštaičių g. ir 24-erių ignalinietis, gyv. Geležinkelio g., pareiškė, kad jiems būnant Ignalinoje, Versmės g. namo kieme, prie jų priėjo tame pačiame name gyvenantis neblaivus 53-ejų vyras (2,13 prom.) su medžiokliniu ginklu rankose ir grasino nušauti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas.

Lytinis chuliganas

Gegužės 24 d. apie 18.15 val., Dūkšto sen., Dūkštelių k., Jono Rustemo g., parduotuvėje30-metis vyras demonstravo savo lytinius organus pardavėjos ir jos 29-erių sūnaus akivaizdoje.Tokiais savo veiksmais vyras sutrikdė visuomenės rimtį ir tvarką. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tas galvos kietumas…

Gegužės 24 d., apie 20 val., Ignalinoje, Geležinkelio g., pristatant 30-metį įtariamąjį į policijos komisariatą dėl atliekamo ikiteisminio tyrimo, vyras galva išdaužė tarnybinio automobilio „Mitsubishi L200“ galinį dešinės pusės durelių stiklą. Įvykis įregistruotas.

Vairavo girtas

Gegužės 16 d., apie 22.30 val., Linkmenų sen., Pakiaunio k., buvo sustabdytas motoroleris, kurį vairavo girtas 36-erių vyras (3,06 prom.), gyv. Tame pačiame Pakiaunio k.. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.Įtariamasis sulaikytas.

Kontrabanda tebeplūsta

Gegužės 22 d. vidurdienį VSAT Ignalinos pasienio rinktinės Specialiosios paskirties komandos pareigūnai ties Gilūtų kaimu kelyje Gilūtos–Mielagėnai patikrinti sustabdė automobilį „Audi 80 Avant“ su lietuviškais registracijos numeriais. Mašiną vairavo 22-ejų Baltarusijos pilietis.

VSAT pareigūnai nustatė, kad automobilis priklauso Švenčionių r. gyventojui. Paaiškėjo, kad baltarusis gabeno 3500 pakelių cigarečių „Fest“, paženklintų Baltarusijos akcizo ženklais. Užsienietis įvykio aplinkybėms išsiaiškinti ir administraciniam protokolui surašyti buvo pristatytas į Ignalinos pasienio rinktinę. Už neteisėtą akcizinių prekių gabenimą, pažeidžiant nustatytą tvarką, baltarusiui pradėta administracinės bylos teisena. Teismas jam skirs baudą nuo 4 iki 6 tūkst. eurų. Taip pat gali būti konfiskuotas „Audi 80 Avant“. Po apklausos pasieniečiai Baltarusijos pilietį paleido. Automobilis ir cigaretės saugomi Ignalinos pasienio rinktinėje.

Smurtas 

Gegužės 14 d., apie 18.30 val., ir 2018-05-18, apie 15.30 val., namuose Ignalinoje, Aukštaičių g., konflikto metu 62-ejų vyras smurtavo prieš 48-erių sugyventinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gegužės 21 d., apie 2 val., namuose Vidiškėse, Melioratorių g., konflikto metu 41-erių vyras smurtavo prieš 50-metę sugyventinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Gegužės 22 d., apie 10.30 val., namuose Ignalinos sen., Melninkų k., konflikto metu 45-erių vyras smurtavo prieš 35-erių žmoną. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gegužės 26 d., apie 13.15 val., Strigailiškyje, 46-erių moteriai (tikrintis blaivumą atsisakė) girtas bendraamžis vyras (2,57 prom.) trenkė rankos kumščiu į lupą, taip sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Mirtys

Gegužės 25 d., apie 15.52 val., Mielagėnuose, Senojoje g. esančiuose senelių namuose, rastas 70-mečio vyro kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gegužės 27 d., apie 07.30 val., Pavajuonio k. rastas 57-erių vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Padėjo medikams

Gegužės 28 d. ryte ugniagesiai gelbėtojai Ignalinoje, Vilniaus g., suteikė pagalbą medikams, pernešant sunkiasvorį ligonį iš buto 1 aukšte į GMP automobilį.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje