Skip to content

Sprogmuo

MI informacija

Gegužės 30 d., apie 8.30 val., Rimšės sen., Stašionių k., miškelyje rastas daiktas, panašus į karo laikų sprogmenį. Įvestas planas SKYDAS. Atvykę Lietuvos kariuomenės J. Vitkaus inžinerijos bataliono 2 kuopos išminuotojai nustatė, kad rastas Antrojo pasaulinio karo (75 mm) artilerijos sviedinys, kuris kėlė pavojų aplinkiniams, todėl sunaikintas žvyro karjere. 13.30 val. planas SKYDAS baigtas. Įvykis registruotas.

Lytinis chuliganas

Gegužės 24 d. apie 18.15 val., Dūkšto sen., Dūkštelių k., Jono Rustemo g., parduotuvėje 30-metis vyras demonstravo savo lytinius organus pardavėjos ir jos 29-erių sūnaus akivaizdoje.  Tokiais savo veiksmais vyras sutrikdė visuomenės rimtį ir tvarką. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Gegužės 28 d., apie 20.51 val., Kaniūkuose, Dvaro g., prieš neblaivią (2,55 prom.) 49-erių motiną smurtavo 18-metis sūnus, sukeldamas jai fizinį skausmą. Vyras sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gegužės 29 d., apie 21 val., namuose Tverečiaus sen., Andriejaukos k.,  išgertuvių metu neblaivų (2,76 prom.) 39-erių vyrą sumušė pažįstamas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Padėjo medikams

Gegužės 28 d. ryte ugniagesiai gelbėtojai Ignalinoje, Vilniaus g., suteikė pagalbą medikams, pernešant sunkiasvorį ligonį iš buto 1 aukšte į GMP automobilį.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje