Skip to content

Akcijos dalyviai atsikratė 114 kg

MI informacija

Nutukimą lemia persivalgymas, nereguliarus maitinimasis ir nepakankamas fizinis aktyvumas. Sveikai maitinantis ir sportuojant, nutukimo galima išvengti – viską lemia jūsų pasirinktas gyvenimo būdas. Ignalinos rajono visuomenės sveikatos biuras tris mėnesius organizavo svorio metimo akciją, kurioje dalyvavo 55 asmenys, turintys viršsvorį. Dalyviams buvo suteikta galimybė tris mėnesius dalyvauti mitybos specialisto paskaitose, kineziterapeuto mankštose  ir kvėpavimo užsiėmimuose. 

Akcijos pabaigoje, susumavus rezultatus, norime pasidžiaugti, kad garbingą pirmą vietą, numetus 14,300 kg užėmė Irena Šuminienė. Ne daug nuo pirmos vietos atsiliko Virginija Maskoliūnienė, trečia vieta atiteko Daivai Laurutėnienei. Su specialistų komandos pagalba iš viso buvo numesta 114 kg. 

Visoms  prizininkėms buvo įteikti prizai­­ – išmanieji laikrodžiai, kurie padės toliau siekti užsibrėžtų tikslų ir primins būtinybę aktyviai judėti. Visiems kitiems dalyviams, kurie metė svorį, buvo įteikti paskatinimo prizai. 

Džiaugiamės akcijos rezultatais ir linkime nepamiršti aktyviai judėti ir sveikai  maitintis.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje