Skip to content

Šią vasarą atsidarys automobilių savitarnos plovykla

Stebint situaciją Ignalinoje paskutiniaisiais metais, galima teigti, jog miestas sėkmingai plečiasi į pietus. Kas daro įtaką tokiems veiksniams – atsakytų turbūt tik ekspertai. Be jau įvairių įmonių, įsikūrusių Švenčionių g., pradedant autoserviso paslaugomis ir baigiant užmiestyje, Kazokinėje, įsikūrusia statybos įmone, teikiančia paslaugas nuo pamatų kasimo iki stogų dengimo, netrukus sulauksime dar vieno labai svarbaus ir „gyvybiškai“ Ignalinai reikalingo objekto – savitarnos plovyklos. 

Akylesni ignaliniečiai pastebėjo prieš kelias savaites prasidėjusius statybos darbus Butano ir propano dujų centrui priklausančioje degalinėje, adresu Švenčionių g. 35. Pasak degalinės direktoriaus Kęstučio, liepą planuojama baigti statybos darbus. O kada jau galėsime naudotis savitarnos plovykla, tiksliai vadovas pasakyti negali, bet tikimasi – kuo greičiau. Butano ir propano dujų centrui priklauso visas degalinių tinklas Lietuvoje, o Kęstutis vadovauja Ignalinos, Švenčionių ir Pabradės degalinėms. Pabradėje veikianti savitarnos plovykla veikia jau senokai ir ji labai pasiteisino. Žmonėms tai – prieinamos paslaugos ir, pasak Kęstučio, labai patogios. Ir tikrai netiesa, kad ketindamas savitarnos plovykloje plauti automobilį, turi vežiotis spec. kombinezoną. „Šios plovyklos turi tik pliusus. Pirma – pačiam rinktis, už kiek plausi automobilį, įgiję patirties, tai padaro labai greitai ir nusiplauna jį už 1 Eur. Antra – „nežaloji“ savo automobilio, kaip kad daro šepečiai automatinėse plovyklose, trečia – tai atlieki tvarkingai pats, be jokio vargo“, – sako Kęstutis. 

Tikėkime, kad jau netrukus atidarymo juostą kirpsime Ignalinos plovykloje, ir tausodami nuostabiąją Ignalinos gamtą, automobilius plausime ne paežerėse, o plovykloje.

Reklama: autorentalis.lt

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje