Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Girti prie vairo

Birželio 9 d., apie 10.16 val., N. Daugėliškio sen., Vasiulių k., sustabdyto automobilio “Volvo S80”, 25-erių vilniečiui vairuotojui nustatytas 1,77 prom. girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Birželio 11 d., apie 01.50 val., Ignalinoje, Ligoninės g., neblaivus 22-ejų vyras vairavo automobilį BMW 318, dar ir neturėdamas teisės vairuoti bet kokios rūšies transporto priemonės, (nusta1,91 prom.). Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Avariją sukėlė svetur

Birželio 10 d., apie 21.40 val., Utenoje, Užpalių ir Vaižganto g. sankryžoje, VSAT Ignalinos pasienio rinktinės 25-erių pasienietė, vairuodama AUDI A4, nepraleido pagrindiniu keliu automobiliu MITSUBISHI GALANT važiavusios 41-erių moters ir susidūrė. Po smūgio automobiliai atsitrenkė į šalutiniame kelyje sustojusias BMW 530 ir PEUGEOT 406. Vairuotojos blaivios, žmonės nenukentėjo, apgadinti automobiliai. Įvykis registruotas. 

Smurtas

Birželio 5 d., apie 19.30 val., namuose Vidiškėse, Melioratorių g., neblaivus (2,13 prom.) 37-erių vyras smurtavo prieš 58-erių motiną. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę. 

Birželio 7 d., apie 22 val., namuose Ceikiniuose, K. Garucko g., konflikto metu neblaivus (girtumą tikrintis atsisakė) 40-metis vyras smurtavo prieš 22-ejų žmoną. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.Vyras sulaikytas ir uždarytas į Vilniaus apskrities VPK Švenčionių r., PK areštinę.

Birželio 8 d., apie 22.00 val., N. Daugėliškyje, Ignalinos g., gyvenamojo namo kambaryje kilus žodiniam konfliktui, 59-erių vyras smurtavo 36-erių sugyventinės atžvilgiu. Po įvykio įtariamasis pasišalino, sulaikytas nebuvo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Birželio 9 d., apie 21.03 val., namuose Makniūnalaukės k. (Vidiškių sen.), Draugystės g., 50-metį vyrą. (3,51 prom.) sumušė taip pat girtas 53-ejų brolis (g (2,98 prom.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę

Tą pačią dieną, apie 17.30 val., Vaišniūnų k., Dringio g., 65-erių vyrą sumušė kitas vyras, taip sukeldamas jam fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Gaisrai

Birželio 10 d., apie 0.40 val., iš Dysnos k. pranešta, kad ten dega ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, iš pastato rūko dūmai. Viduje apdegė sendaikčiai. Įvykis tiriamas.

Be to, ugniagesiai tądien 4 kartus vyko gesinti dedančios žolės.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje