Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystės

Spalio 4 d., apie 10.45 val., pastebėta, jog iš Ignalinos ligoninės Priėmimo skyriaus personalo poilsio kambario pagrobta 58-erių moteriai priklausanti piniginė su 35 eurais, asmens tapatybės kortele, bankų mokėjimo kortelėmis, bei 53-ejų moteriai priklausanti piniginė su 70 eurų, banko mokėjimo kortele. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Spalio 3 d., apie 15 val., 51-erių vyras, gyv. Kazitiškio sen., Garbšių k., pareiškė, kad iš jam priklausančių namų šaldiklio dingo 30 kg šaldytų ungurių. Padaryta 600 eurų turtinė žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vandalai

Spalio 1 d. savivaldybės įmonė KOMPATA pareiškė, kad 2018-09-23, apie 14 val., Ignalinoje, Atgimimo g., sudegė trys šiukšlių konteineriai. Įmonei padaryta 1129,04 eurų turtinė žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sužalojo

Spalio 6 d., apie 1.19 val., viešoje vietoje Ignalinoje, Atgimimo–Aukštaičių g. sankryžoje, neblaivų (2,82 prom.) 36-erių vyrą, gyv. Ignalinoje, Sodų g., sumušė 4 nepažįstami vaikinai. Ignalinos ligoninės Priėmimo skyriuje vyrui nustatytas apatinio žandikaulio lūžis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Spalio 4 d., apie 20 val., namuose, esančiuose Naujojo Daugėliškio sen., Kūtiškės k., Didžiagirio g., konflikto metu neblaivus (1,48 prom.) 28-erių vyras smurtavo prieš neblaivią (2,25 prom.) buvusią 25-erių sugyventinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Spalio 5 d., apie 19.40 val., Ignalinoje, Miško g., konflikto metu neblaivus (2,63 prom.) 51-erių vyras smurtavo prieš 75-erių motiną. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Spalio 7 d., apie 19 val., Ignalinoje, Aukštaičių g., namuose kilusio žodinio konflikto metu, 37-erių vyras smurtavo savo 35-erių sutuoktinės atžvilgiu, sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Mirtys 

Spalio 1 d., apie 20 val., Mielagėnų sen., Buckūnų k., savo namuose rastas 68-erių vyro kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Spalio 5 d., apie 20.10 val., namuose Tverečiaus sen., Strilungių k., rastas 60-mečio vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Policija prašo gyventojų pagalbos

Naktį iš 2018-09-27 į 2018-09-28 kelyje Ignalina–Dūkštas, prie Kazitiškio, galimai eismo įvykio metu buvo apgadinta autobusų stotelės paviljonas. Eismo įvykio kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino. Jei buvote įvykio liudininku ir matėte šį įvykį, ar turite naudingos informacijos, prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba tiesiogiai Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjui Kazimierui Leleikai tel. 8 700 65303 arba rašykite el. p. kazimieras.leleika@policija.lt.

Gaisras

Spalio 7 d., 3.58 val., ugniagesiai gelbėtojai iškviesti į N. Daugėliškio sen., Poliankos k., kuriame degė vieno aukšto medinio namo su mansarda stogas. Išdegė 24 m2 virtuvė, sudegė namų apyvokos daiktai, aprūko sienos ir namo vidus. Nuardyta apie 8 m2 stogo dangos. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje