Skip to content

Sumušė nepilnametį

MI informacija

Spalio 18 d. Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Utenos apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus vyr. specialistė pranešė, kad 2018-10-17 vakare, savo namuose 37-erių vyras, gyv. N. Daugėliškio sen., Rameikų k., sumušė nepilnametį sūnų (gim. 2003 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Kiti smurto proveržiai

Spalio 18 d., apie 19.10 val., 32-ejų vyras Aukštaičių g. du kartus trenkė 50-mečiui dėdei į veidą, taip sukeldamas jam fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Spalio 20 d., apie 14 val., namuose Ignalinoje, Liaudies g., konflikto metu neblaivus (2,49 prom.) 51-erių vyras konflikto metu smurtavo prieš neblaivią (1,93 prom.) 48-erių žmoną. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK areštinę.

Mirtis

Spalio 20 d., apie 16 val., namuose Linkmenų sen., Naujasodžio k., Ežerų g., rastas 24-erių vyro kūnas be išorinių matomų smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje