Skip to content

Paskirta Ignalinos socialinių paslaugų centro vadovė

Rajono savivaldybės meras Henrikas Šiaudinis ir mero pavaduotojas Laimutis Ragaišis pasveikino paskirtąją Ignalinos rajono socialinių paslaugų centro direktorę Romą Ksenzovienę. Meras palinkėjo stiprybės ir sėkmės dirbant šioje sudėtingoje srityje, taip pat sutarimo ir šilto bendravimo su darbuotojais.

Roma Ksenzovienė 10 metų dirbo vaiko teisių apsaugos srityje. Teko vadovauti viešajai įstaigai „Euroregiono Ežerų kraštas direktorato biuras“, kuri vykdė tarptautinį bendradarbiavimą tarp Latvijos, Baltarusijos ir Lietuvos savivaldybių, rengė ir įgyvendino projektus. Pastaruoju metu dirbo Dūkšto globos namų dienos socialinės globos ir socialinės priežiūros centro vadove, nuo š. m. gegužės laikinai ėjo Ignalinos rajono socialinių paslaugų centro direktoriaus pareigas.

„Darbas socialinių paslaugų srityje nelengvas, atsakingas. Tikiuosi pravers ankstesnė patirtis, privalumas ir tai, kad ateidama į šį darbą jau pažinojau centro darbuotojus, nes teko ne vienerius metus dirbti kartu, bendrauti, bendradarbiauti.“, – sakė R. Ksenzovienė.  Šiuo metu Ignalinos rajono socialinių paslaugų centre dirba 45 darbuotojai: socialiniai darbuotojai, dirbantys su šeimomis, socialinių išmokų specialistai, atvejo vadybininkai, lankomosios priežiūros darbuotojai. Teikiamos socialinės paslaugos rajono gyventojams, dirbama su vaikais ir šeimomis, kurioms reikalinga pagalba. Taip pat įgyvendinamas projektas „Integralios pagalbos paslaugų tinklo kūrimas ir plėtra Ignalinos rajone“. Centras yra partneris savivaldybės administracijos vykdomame projekte „Kompleksinės paslaugos šeimai Ignalinos rajone“

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje