Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystė

Vasario 14 d. 65-erių vyras pareiškė, kad Didžiasalio sen., sodų bendrijoje ,,Birvėta“, Geležinkelio g. iš sodo namelio pro galimai nerakintas duris buvo įsibrauta į vidų ir pavogta nešiojamas kompiuteris JVC su juodos spalvos medžiaginiu dėklu, kolonėlės su garso stiprintuvu, kompiuterio kietasis diskas ir trys USB. Padaryta 475 eurų žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Subraižė automobilį

Vasario 17 d., apie 9 val., 43-ejų vyras pastebėjo, jog apgadintas jam priklausantis automobilis VW SHARAN, stovėjęs automobilių stovėjimo aikštelėje Ignalinoje, Aukštaičių g. Subraižytos vairuotojo pusės abi durys, vairuotojo pusės sparnas, variklio dangtis ir vairuotojo pusės priekinis žibintas. Padaryta žala – 1500 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Smurtas

Vasario 15 d., apie 17 val., namuose Mielagėnų sen., Bernotų k., konflikto metu neblaivus (0,59 prom.) 50-metis vyras smurtavo prieš nepilnametę dukrą (gim. 2003 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Vasario 16 d., apie 22 val., namuose Didžiasalyje, Agarinio g., konflikto metu neblaivus (1,78 prom.) 38-erių vyras smurtavo prieš 23-ejų sugyventinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.              

Mirtis

Vasario 16 d., apie 16.50 val., Rimšės sen., Bieniūnų k., savo namuose rastas 70-mečio vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Policija prašo Dūkšto gyventojų pagalbos

Vasario 11 d. vakare Dūkšte, Sodų–Salako gatvių sankryžoje eismo įvykio metu buvo apgadinta metalinė tvora. Eismo įvykio kaltininkas, galimai krovininio automobilio vairuotojas, iš įvykio vietos pasišalino. Jei buvote įvykio liudininku ir matėte šį įvykį, ar turite naudingos informacijos, prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba tiesiogiai rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresn. tyrėjai Erikai Luneckienei. 

Tel.: 8 700 65315, 8 610 24937 arba rašykite el. p. erika.luneckiene@policija.lt

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje