Skip to content

Kontrabandą sučiupo belgų aviganė

MI informacija

Naktį iš penktadienio į šeštadienį VSAT Ignalinos pasienio rinktinės pareigūnai ties Ramoniūnų kaimu naktinio matymo įranga užfiksavo laukais ėjusius du asmenis su ryšuliais. Sulaikymo operacijoje dalyvavę pasieniečiai panaudojo tarnybinį šunį. Belgų aviganė Midi (nuotr.) greitai pasivijo nešikus ir pastojo jiems kelią. Abu vyrai iškart pakluso VSAT pareigūnų reikalavimui sustoti ir nesipriešino. Paaiškėjo, kad 22 ir 26 metų Švenčionių r. gyventojai gabeno du juoda polietileno plėvele aptrauktus ryšulius su kontrabandinėmis cigaretėmis. Iš viso pasieniečiai rado 3 tūkst. pakelių rūkalų. Jie pažymėti Baltarusijos akcizo ženklais.

Dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis pradėtas ikiteisminis tyrimas. Cigarečių gabentojams gresia baudos arba laisvės atėmimas iki ketverių metų. Jie privalės atvykti į teismą.

Smurtas

Kovo 7 d., apie 9.50 val., Ignalinoje, Mokyklos g., konflikto metu gimnazijos teritorijoje 16-metis jaunuolis rankos kumščiu trenkė kitam, metais jaunesniam jaunuoliui į veidą ir taip sukėlė jam fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną, apie 23.15 val., Ignalinoje, Technikos g., pažįstamas 30-metis asmuo rankomis trenkė 23-ejų moteriai į veidą, taip sukeldamas fizinį skausmą. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kovo 11 d., apie 11 val., bute Ignalinoje, Taikos g., konflikto metu neblaivus (1,27 prom.) 50-metis vyras smurtavo prieš 31-erių sugyventinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę. 

Praneša PGT

Kovo 8–9 d. rajone siautėjo stiprūs vėjai, ant kelių buvo nuversta medžių. Ugniagesiai gelbėtojai nuvirtusius medžius šalino Mielagėnuose, Tumėniškės k. (Linkmenų sen.) ir Mešonių k., Mielagėnų sen.

Kovo 13 d., 11.16 val., Didžiasalyje, Agarinio g., ugniagesiams gelbėtojams reikėjo padėti medikams patekti į 1-ąjį butą. Pagalba suteikta. Pro balkoną patekta į butą, įleisti medikai ir policijos pareigūnai. Bute rasta sąmoninga jo savininkė, kuri nunešta į GMP automobilį.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje