Skip to content

Dūrė peiliu

MI informacija

Kovo 23 d., apie 11.10 val., Didžiasalyje, 58-erių vyras konflikto metu dūrė peiliu į nugarą 46-erių vyrui. Nukentėjusiam Švenčionių ligoninėje suteikus med. Pagalbą, jis išleistas namo gydytis ambulatoriškai. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Girta avarija

Kovo 22 d., apie 18.13 val., Mielagėnų sen., Juodagalvių k., neblaivus (2,57 prom.) 54-erių vyras, gyv. Ceikinių sen., Kančiogino k., vairuodamas automobilį MITSUBISCHI COLT jo nesuvaldė ir įvažiavo į pakelės griovį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Rastas sprogmuo

Kovo 24 d., apie 18.04 val., Vaišniūnų k., 23-ejų vyras miške rado daiktą, panašų į sprogmenį (rankinę granatą). 18.21 val. įvestas planas SKYDAS. Atvykę Lietuvos kariuomenės J. Vitkaus inžinerijos bataliono sprogmenų neutralizavimo grupė nustatė, kad tai II-ojo pasaulinio karo laikų F-1 granata su sprogstamąja medžiaga, dėl to kėlė pavojų aplinkiniams. Granata sunaikinta vietoje. Įvykis registruotas.

Dega žolė

Rajono laukuose jau „pavasaris“, prasidėjo žolės deginimo sezonas. Kovo 22 d. apie 500 arų žolės išdegė Ažvinčių k. (Kazitiškio sen.). Ugnis grasino fermos pastatui, bet ugniagesiai gelbėtojai pastatą apsaugojo. Kitą dieną žolė (išdegė 15 arų) ir šiukšlės degė Bernotuose, o kovo 24 d. – dar du gaisrai: Strigailiškyje išdegė 60 arų, o atviroje teritorijoje tarp Bernotų ir Kalninės kaimų – 70 arų žolės. Įvykiai tiriami, padegėjai ieškomi.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje