Skip to content

Pranešė ugniagesiai

MI informacija

Pranešė ugniagesiai

Balandžio 1 d. Dūkšto sen., Moliakalnio k., atviroje teritorijoje degė paežerės nendrės (išdegė 300 arų).

Tą pačią dieną Ignalinoje, Aukštaičių g. 52-ajame name, ugniagesiai gelbėtojai padėjo į butą patekti medikams. Pastačius glaustines kopėčias, laužtuvu išdaužtas balkono rėmas, patekta į butą 1-ajame aukšte ir į vidų įleisti medikai bei policijos pareigūnai.

Balandžio 2 d., 14.55 val., pranešta apie gaisrą Rimšės sen., Pečiūniškių k. Degė aras žolės ir 4 arai miško paklotės, sudegė medinis lieptas ir lauko tualetas. 

Balandžio 3 d., per pietus, Ignalinoje, šalia mažosios „Maximos“, iš automobilio ištekėjo tepalai. Atvykę ugniagesiai nuvalė kelio dangą.

Balandžio 4 d. naktį Galalaukio k. (Didžiasalio sen.) užsiliepsnojo medinė vasaros virtuvė. Atvykus ugniagesiams, ji degė atvira liepsna, degė aplinkui ir žolė. Sudegė pastatas, medinis šulinio dangtis, išdegė 4 arai žolės. Apsaugoti keturi pastatai. Įvykis tiriamas.

Smurtas

Kovo 31 d., apie 16.30 val., Rimšėnų k., Vyšnių g., vyras žodinio konflikto metu rankos kumščiu du kartus trenkė kitam vyrui į veidą, taip sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje