Skip to content

Įsigalioja nauji pokalbių į visą pasaulį tarifai

MI informacija

Nuo gegužės 15 d. keičiasi tarptautinių skambučių apmokestinimas Telia Lietuva AB verslo klientams, skambinantiems iš mobiliojo ir fiksuotojo ryšio telefono. Jis galioja standartiniams viešai skelbiamiems tarifams.

Vienas tarifas skambučiams į mobiliuosius ir fiksuotojo ryšio tinklus. Nuo šiol nesvarbu, kur skambinate – ar į užsienio šalies mobilųjį, ar į fiksuotojo ryšio telefoną. Vienas tarifas visą parą. Nebelieka skirtingų tarifų skambinant į užsienį piko ir ne piko metu. Nebetaikomas sujungimo mokestis. Nuo šiol, skambindami į užsienį iš fiksuotojo telefono, mokėsite tik už prakalbėtą laiką. Pokalbių į užsienį trukmę skaičiuosime minutės tikslumu.

Pateikiame naujus tarifus skambučiams į populiariausias šalis:

Šalis

Iš mobiliojo ryšio telefono
(Eur/min be PVM)

Iš fiksuotojo telefono
(Eur/min be PVM)

Vokietija

0,55

0,34

Jungtinė Karalystė

0,55

0,34

Baltarusija

0,79

0,43

JAV

0,55

0,34

Latvija

0,55

0,34

Rusija

0,79

0,49

Ukraina

0,79

0,49

 

Verslo klientams, užsisakiusiems „Neribotas Verslui“, „Pasaulis Plius“, „Verslo Partneris“ ar kitus „Telia“ teikiamus pokalbių planus lieka galioti esami užsakyto pokalbių plano tarifai ir jokios sąlygos nesikeičia.

Daugiau informacijos ir visus tarptautinių skambučių įkainius rasite www.telia.lt/tarptautiniai-tarifai. Jei turite klausimų, kreipkitės į jus aptarnaujantį „Telia“ vadybininką arba skambinkite telefonu 1816.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje