Skip to content

Šūviai Paūkojės kaime

MI informacija

Balandžio 25 d., apie 23.17 val., Linkmenų sen., Paukojės k., 42-ejų vyrui žvejojant kartu su 17-mečiu sūnumi ir 44-erių žmona, iš matymo pažįstamas neblaivus (1,45 prom.) 61-erių vyras be aiškios priežasties jų kryptimi iššovė du šūvius iš teisėtai laikomo kombinuoto medžioklinio šautuvo. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Degė miesto turgavietė

Balandžio 26 d., 18.41 val., pranešta apie gaisrą Ignalinos turgavietėje, Geležinkelio g. Atvykus, atvira liepsna degė paviljonai, sandėliukas ir el. pastotės stogas. Sudegė 3 paviljonai, 1,5 m3 rūbų metaliniame sandėliuke, nudegė apie 100 m² el. pastotės šiferinio stogo. Išgelbėtas mūrinis ūkinis pastatas ir lauke sandėliuojamos statybinės medžiagos. Įvykis tiriamas.

Išėjo ir negrįžo

Balandžio 24 d., apie 10 val., Ceikinių sen., Nevaišių k., iš namų išėjo žvejoti ir negrįžo 44-erių vyras. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas            

Balandžio 28 d., apie 19.45 val., Linkmenų sen., Cijonų k., namo virtuvėje neblaivus (girtumą nusistatyti atsisakė) 56-erių vyras be jokios priežasties koja spyrė vienmetei sutuoktinei į veidą, tokiais savo veiksmais sukeldamas moteriai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę 

Praneša ugniagesiai

Balandžio 25 d. vakare Mielagėnuose, Bažnyčios g., degė šiukšlės prie namų.  Apsaugoti  2 gyvenamieji namai. Įvykis tiriamas.

Balandžio 26 d., 20.39 val., pranešta apie degančią žolę Didžiasalyje, Birvėtos g. Išdegė apie 3 arus žolės ir krūmų. Įvykis tiriamas.

Tą pačią dieną, apie 14 val., Ignalinoje, Budrių g., ugniagesiai gelbėtojai gelbėjo katiną, kuris medyje, 5 m aukštyje, buvo įsipainiojęs virvėje. Panaudojus ištraukiamas kopėčias, katinas iškeltas.

Balandžio 28 d. vakare Gedžiūnėliuose (Kazitiškio sen.) 20 arų plote degė miško paklotė. Užgesinta vandeniu ir parankinėmis priemonėmis. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje