Skip to content

Lažybos – prezidento rinkimai 2019

MI informacija

Artėjantis vienas reikšmingiausių įvykių mūsų valstybei gali būti įdomi patirtis visapusiškai. Prezidento rinkimai 2019 – tai ne tik pilietiškos pareigos įgyvendinimas, bet ir galimybė išbandyti naujas patirtis lažybų punktuose (lažybos prezidento rinkimai).

Šalyje veikiančiuose lažybų punktuose ar lažybų organizatorių svetainėse galima statyti ne tik už sporto įvykių baigtis, bet ir už pačius įvairiausius kitus įvykius: mėginti nuspėti „Eurovizijos 2019“ pusfinalio ar finalo dalyvius, nugalėtoją, bet ir pamėginti prognozuoti, kas nugalės artėjančiuose šalies prezidento rinkimuose.

Skirtingai nei statant sporto varžybose, statant už pasirinktą kandidatą į prezidentus, pakanka pilietiško žingeidumo ir kantrybės sekant Prezidento rinkimai 2019 reitingus. Šiuo rinkiminiu laikotarpiu itin dažnai rengiamos pačios įvairiausios apklausos, kandidatai į prezidentus reitinguojami naujienų interneto portaluose. Net ir didžiausias neišmanėlis daugiau ar mažiau suvokia, kas bus didieji rinkėjų favoritai. 

Prezidento rinkimai 2019 – turbūt tebėra pati aktualiausia tema nacionalinės žiniasklaidos priemonėse ir neabejotinai išliks iki pat tos lemtingos rinkiminės nakties. Jei norima pasikliauti objektyviais šaltiniais, atspindinčiais tikruosius reitingus, visais atvejais prieš statant didesnes pinigų sumas lažybų punktuose, verta išmokti kritiškai vertinti kiekvieną publikaciją ir stebėti kaip tą pačią žinią ištransliuoja skirtingi žiniasklaidos kanalai.

Prezidento rinkimai 2019 kandidatai

Reitingų viršūnėse esantys keli kandidatai jau kuris laikas nebeužleidžia pozicijų tiems, kurie prezidento rinkimuose dalyvauja pirmiausia tam, kad populiarintų partiją ar savo asmenį. Politologai beveik išvien sutinka, kad šiuose rinkimuose ne itin daug lemia rinkiminės programos, nes žmonės labiau linkę vertinti asmeninį kandidato įvaizdį.

Prezidento rinkimai 2019 kandidatai – vienas labiausiai mėgstamų statymo pasirinkimų ir lažybų punktuose. Ši galimybė ypač masina net tuos, kurie savęs nelaiko užkietėjusiais lažybų entuziastais. Ši patirtis neginčijamai unikali – ją galima išgyventi tik kas penkerius metus. Jausmas išgirdus, kad rinkimuose laimėjo tas, kurį pažymėjote ne tik  biuletenyje, bet ir statėte ne vieną eurą lažybų punktuose – gali būti išskirtinis, nes tai bus ne tik pilietiškas pasitenkinimas, bet galbūt ir lažybų mėgėjo pergalė.

Prezidento rinkimai 2019 – už ką statyti?

Jei lažybos – visiškai nauja patirtis, pirmas kartas gali šiek tiek gąsdinti. Visgi šiuo atveju visiškai nebūtina paklusti savo baimėms ar visuomenės nuomonei, kad lažybos yra kažkas tokio, prie ko gali būti priprantama. Taip mano tie, kurie savo aplinkoje turi priklausančių nuo azartinių ar kompiuterinių žaidimų. Lažybos – kiek skirtinga patirties, vien dėl savo specifikos. Čia viskas nevyksta taip greitai, kaip sukasi kazino ruletė, visada tenka daugiau ar mažiau pasigilinti į savo statymo pasirinkimus. Neretai pasiruošimas statymui reiškia ne ką mažesnį malonumą nei pati žinia, kad statymas buvo laimingas.

Prezidento rinkimai 2019 – už ką statyti? Dažnai kirbantis klausimas ir tiems, kurie lažybose jaučiasi  kaip žuvis vandenyje. Nuolatinis gilinimasis į reitingus visada gali padėti apsispręsti, bet ir ką be pasirinktume, rinkimų naktis šįsyk atrodys visai kitokia. Ji gali būti daug gero žadanti ne tik kaip piliečiui, bet ir kaip lažybų mėgėjui, nes čia visada galima išlošti ir visai nemenką pinigų sumelę.

Jei labai sunku apsispręsti dėl statomos pinigų sumos, visada galima vadovautis esmine taisykle, kaip ir tuomet kai perkame loterijos bilietus ar kai įsitraukiame į kitas azartiškas veiklas – statyti tiek, kiek nebūtų didelės savigraužos pralošti. Visiškai nesvarbu, kad vienam tai bus 2 eurai, o kitam gal visas šimtas, bet malonumas laimėjimo atveju gali būti ne ką mažesnis ypač tuomet, kai lažybos išbandomos dėl paties azarto, o ne dėl siekio lengvai pralobti.

lazybos

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje