Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Promilės

Birželio 23 d., apie 10.50 val., Ignalinoje, Turistų g., sustabdytas automobilis VW GOLF, kurį vairavo neblaivi 36-erių moteris (2,75 prom.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Moteris sulaikyta ir uždaryta į Utenos aps. VPK areštinę.

Smurtas

Birželio 23 d., apie 16.46 val., Vidiškėse prie Varnio ežero, girtas 44-erių vyras (2,38 prom.), gyv. Vidiškėse, Melioratorių g., smurtavo prieš savo 36-erių sugyventinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Birželio 24 d., apie 0.20 val., Ignalinoje, Smėlio g., 42-ejų vyras smurtavo prieš savo 65-erių motiną, gyv. Ignalinoje, Smėlio g. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Mirė kūdikis

Birželio 21 d., apie 5 val., Didžiasalyje, Agarinio g., bute staiga mirė kūdikis (gim. 2019 m.). Kūnas be išorinių smurto požymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Praneša ugniagesiai gelbėtojai

Birželio 20 d., 19.07 val. pranešta apie ligonį, negalintį atidaryti durų, Linkmenų sen., Motiejūnų k. Panaudojus parankines priemones buvo atidarytos namo durys, įleisti medikai ir policijos pareigūnai. 

Birželio 23 d. vakare Dūkšto sen., Taboro k. supjaustytas ant kelio nuvirtęs medis ir atlaisvinta važiuojamoji kelio dalis.

Birželio 25 d., apie 18.05 val., Ignalinos sen., Mikalinės k., ištrauktas įklimpęs GMP automobilis.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje