Skip to content

Namas buvo padegtas

Liepos 13 d., 0.29 val., Ignalinoje pranešta, kad dega šiukšlės. Ugniagesiams atvykus, degė ne šiukšlės, o gyvenamasis namas Vasario 16-osios g. Rąstinis, 33-uoju numeriu pažymėtas namas degė atvira liepsna. Išdegė vienas kambarys, kitas kambarys aprūko. Sudegė ir nuardyta apie 20 m² stogo. Atvykus PGP atjungė elektrą (nuo stulpo) ir iš degančio namo išnešė dujų balioną. Jau pranešta, kad įtariamas tyčinis padegimas. 54-erių įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 14 d. ryte Kaniūkuose, apleistame pastate, degė padangos. Įvykis tiriamas.

Promilės

Liepos 12 d., apie 16 val., Ignalinoje, Vilniaus g., automobilį FORD GALAXY vairavo galimai nuo alkoholio apsvaigęs (vengė neblaivumo patikrinimo bei atsisakė duoti kraujo tyrimams) 38-erių vyras, gyv., Ignalinoje, Atgimimo g. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Liepos 9 d., 22.59 val., namuose Kazitiškio sen., Kuzmiškės k., 71-erių moteriai girtas 68-erių sugyventinis (2,22 prom.) nenustatytu daiktu sužalojo galvą.  Moterį GMP išvežė į Visagino ligoninės priėmimo skyrių apžiūrai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos AVPK areštinę.

Liepos 10 d., apie 22.33 val., Dūkšto sen., Taboro k., konflikto metu 42-ejų vyras panaudojo fizinį smurtą prieš 40-metę sutuoktinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.  Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos AVPK areštinę.

Liepos 13 d., apie 21.50 val., Mielagėnų sen., Mėčionių k., namuose, konflikto metu neblaivus (1.69 prom.) 46-erių vyras panaudojo fizinį smurtą prieš neblaivią (1,44 prom.) 44-erių žmoną. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę. 

Vėl kontrabanda

Liepos 9 d. VSAT Specialiosios paskirties skyriaus pareigūnai Švenčionių r. stebėjo prie tvenkinio stovintį vienatūrį. Pareigūnai jau turėjo informacijos iš Ignalinos pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus kolegų, kad šiuo automobiliu galėjo būti gabenamas kontrabandinis krovinys. Popietę pasieniečiai pastebėjo, kad prie vienatūrio privažiavo lengvasis automobilis. Netrukus pastarojo vairuotojas ėmė iš vienatūrio į savąjį krauti juodos spalvos plėvele apvyniotus ryšulius.

Pasieniečiai ryšulius bandžiusį perkrauti vyrą sulaikė. Tai – 52-ejų Švenčionių r. gyventojas. Atlikę automobilių apžiūrą, VSAT pareigūnai aptiko aštuonis ryšulius, kuriuose buvo 4 tūkst. pakelių cigarečių, paženklintų Baltarusijos akcizo ženklais. Ignalinos pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas, kuriam vadovauja Panevėžio apygardos prokuratūros prokuroras. Už kontrabandinių cigarečių gabenimą BK numato baudą arba laisvės atėmimą iki 8 metų.

Švenčionių rajono gyventojas naktį iš antradienio į trečiadienį praleido areštinėje. Trečiadienį po apklausos vyras paleistas. Jam skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje