Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Vagystė

Rugpjūčio 25 d., apie 1 val., 28-erių vyras pranešė, kad Linkmenų sen., Kiškių k., Kiškių turizmo sodyboje, pro atrakintas duris buvo patekta į namelio antrą aukštą ir iš rankinės pagrobti 245 eurai. Padaryta šiai sumai lygi turtinė žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rinko tepalus

Rugpjūčio 20 d. ryte kelyje Ignalina–Švenčionys įvykus avarijai, iš automobilio „Škoda” ant važiuojamosios kelio dalies buvo išsilieję apie 2 kv. m tepalų. Panaudojus sorbentą, kelias buvo sutvarkytas.

Jaunos mirtys

Rugpjūčio 19 d., apie 05.30 val., N. Daugėliškio sen., Šiūlėnų k., Gėlių g., rastas 34-erių vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. 

Rugpjūčio 25 d., apie 19.32 val., kelio Švenčionys–Mielagėnai pakelės griovyje rastas su dviračiu gulintis vyro kūnas. Vėliau paaiškėjo, kad tai 57-erių vyras, kuris buvo ieškomas Švenčionių r. PK, kaip dingęs be žinios. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Tą pačią dieną, apie 21.14 val., Ginučiuose, namelyje lentpjūvės teritorijoje, rastas 36-erių vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje