Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Gaisre sudegė žmogus

Rugsėjo 19 d., apie 22.40 val., Naujajame Daugėliškyje, Jaunimo g., kilo gaisras – degė medinis gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams namas degė atvira liepsna. Išdegė namo vidus. Nudegė ir išardyta 70 kv. m stogo. Užgesinus gaisrą, name rastas apdegęs 73-ejų vyro  kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. 

Smurtas

Rugsėjo 20 d., apie 17.20 val., Vidiškėse, Melioratorių g., neblaivus 44-erių sugyventinis (1,87 prom.) be jokios priežasties trenkė į ausį, taip sukeldamas fizinį skausmą, taip pat neblaiviai 36-erių moteriai (2,98 prom.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskr. VPK areštinę.

Policija prašo gyventojų pagalbos

Rugsėjo 13 d., apie 10.53 val., automobilio PEUGEUT 306 vairuotojas, grįžęs prie palikto stovėti automobilio Ignalinoje, Ryto gatvėje (prie SWEDBANK pastato) pastebėjo, kad apgadinta jo transporto priemonės kairės pusės užpakalinis sparnas. Tyrimo metu nustatyta, kad automobilį galėjo apgadinti žalios spalvos VW PASSAT markės automobilis, kurio vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Jei buvote įvykio liudininku ir matėte šį įvykį ar turite naudingos informacijos, prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba tiesiogiai rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjui Kazimierui Leleikai tel. 8 700 65303 arba rašykite el. p. kazimieras.leleika@policija.lt.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje