Skip to content

Ignalinoje – naujas ir patogus „Tele2“ salonas

TELE2 inf.

Ignalinoje, Taikos g. 11, duris jau atvėrė atnaujintas „Tele2“ salonas. Lankytojų laukia patogesnė bei didesnė salono erdvė ir ypač gausus išmaniųjų įrenginių pasirinkimas. Po renovacijos „Tele2“ salonas tapo dukart erdvesnis, o su išmaniaisiais įrenginiais susipažinti, juos apžiūrėti ir išbandyti čia bus dar patogiau.

„Atnaujintoje erdvėje atsirado speciali vieta neįgaliesiems, be to, čia dirbs ir daugiau darbuotojų, todėl klientai bus aptarnaujami dar greičiau. Praplėstas ir asortimentas, taigi nuo šiol salone bus galima išbandyti ne tik naujausius telefonus, bet ir išmaniuosius įrenginius“, – sakė Lina Juodelė, „Tele2“ Rytų regiono vadovė.

Vadovės teigimu, patogu tai, kad po kelias savaites trukusios renovacijos, salonas duris atveria tame pačiame prekybos centre „Maxima“, tik erdvesnėse, prie pat senosios salono vietos esančiose patalpose. 

Patogus ir atnaujinto salono darbo laikas: pirmadienį–penktadienį nuo 9 iki 19 val., šeštadienį – nuo 10 iki 17 val., sekmadienį – nuo 10 iki 15 val.

Kas mėnesį +10 GB dovanų – visą sutarties laikotarpį

Į atnaujintą saloną ypač verta užsukti nusprendusiems įsigyti naują mokėjimo planą. Juk klientams, šiuo metu besirenkantiems neribotų pokalbių ir SMS planus su 2,5 GB, 5 GB arba 10 GB duomenų – „Tele2“kas mėnesį papildomai dovanos nemokamus 10 GB. Ir taip – visą 18 mėnesių arba 24 mėnesių sutarties laikotarpį.

Už tą pačią sumą norite gauti net 5 kartus daugiau gigabaitų? Tuomet rinkitės neribotų pokalbių ir SMS planą su 2,5 GB – kas mėnesį už įprastą 9,90 Eur/mėn. mokestį iš viso gausite net 12,5 GB duomenų. Pasiūlymas galioja pasirašant 18 mėn. sutartį be įrangos arba 24 mėn. pokalbių planą perkant kartu su telefonu. Dovanojami 10 GB galioja visoje Lietuvos teritorijoje.

Tiems, kuriems reikia dar daugiau interneto duomenų – pasiūlymas taip pat yra. Šiuo metu pasirinkusiems neribotų pokalbių ir SMS planą su 5 GB – kas mėnesį už įprastą 12,90 Eur/mėn. mokestį iš viso bus suteikiami net 15 GB duomenų. Pasiūlymas galioja pasirašant 18 mėn. sutartį be įrangos arba 24 mėn. pokalbių planą perkant kartu su telefonu. 

Dovanojami 10 GB galioja visoje Lietuvoje 

Norintiems naršyti dar laisviau, siūlomas neribotų pokalbių ir SMS planas su 10 GB. Įsigyjantiems jį  šiuo metu už įprastą 15,90 Eur/mėn. mokestį  bus suteikiama dvigubai daugiau duomenų net 20 GB/mėn. Pasiūlymas galioja pasirašant 18 mėn. sutartį be įrangos arba 24 mėn. pokalbių planą perkant kartu su telefonu. Dovanojami 10 GB galioja visoje Lietuvos teritorijoje.

Pasiūlymų laikas ribotas. Daugiau informacijos www.tele2.lt/privatiems/planai,TELE2 salonuose ar paskambinus 117.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje