Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Plėšimas

Spalio 11 d., apie 15 val., Ignalinoje, Geležinkelio g., 31-erių ir 23-ejų vyrai, suduodami rankomis smūgius į įvairias kūno vietas, iš 57-erių vyro kelnių kišenės pagrobė 5 eurus, o iš striukės vidinės kišenės – mobilaus ryšio telefoną „Nokia“. Įtariamieji sulaikyti ir patalpinti į Utenos aps. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Smurtas

Spalio 9 d., apie 15 val., Antalksnėje, Vieškelio g. namo kieme vykusio konflikto metu neblaivus (1,44 prom.) 61-erių vyras smurtavo prieš buvusią vienmetę žmoną. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Spalio 12 d., apie 20 val., N. Daugėliškio sen., Ožionių k., 31-erių vyras smurtavo prieš 61-erių motiną, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Praneša ugniagesiai gelbėtojai

Spalio 7 d., 11,28 val., ugniagesiai gelbėtojai pakviesti ė Didžiasalį padėti GMP medikams. Reikėjo sunkiasvorį ligonį iš buto trečiame aukšte nunešti iki GMP automobilio.

Tą pačią dieną, apie 18 val., Ignalinoje, ties Atgimimo g. 15., susidūrė du automobiliai „Volvo S40“ ir „Hyundai“. Pranešta, kad galimai yra prispaustų žmonių. Atvykus, tokių nerasta. Atjungti automobilių akumuliatoriai.

Spalio 8 d., 21.28 val. pranešta, kad Tverečiuje, Beržų g. gaisras. Atvykus, prie miško degė seni šieno ritiniai 
Įvykis tiriamas.

Spalio 13 d., 16.46 val. pranešta apie Bėčiūnuose degantį automobilį BMW 530. Atvykę ugniagesiai automobilį užgesino gesintuvu. Variklio skyriuje apsilydė laidai. Apie gaisrą pranešė neprisistatęs pilietis. Įvykis tiriamas.

Spalio 14 d., 1.36 val. ugniagesiai iškviesti į Mažėnus, ten degė pirtis. Atvykus, atvira liepsna degė dalis medinio pastato, Išdegė priepirčio patalpa. Perdegė perdanga, sudegė ir nuardyta apie 20 m2 stogo konstrukcijų. Įvykis tiriamas.

Spalio 10 d. Kazitiškio sen., Jakėnų k., ugniagesiai gelbėtojai atidarė iš vidaus užrakintas duris. Namo viduje rasta mirusi moteris. Panašus įvykis tądien pavakarę buvo ir Tverečiaus sen., Kukutėlių k. Ten taip pat reikėjo laužti namo duris. Viduje rasta šeimininkė, kuriai sutriko sveikata. Įleista policija ir medikai. Padėta medikams nunešti ir įkelti moterį į GMP automobilį.

Mirtis

Spalio 8 d., apie 16 val., Stripeikių k., netoli savo namų, rastas 61-erių vyro kūnas be matomų išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje