Skip to content

„Auksinio proto“ sezono nugalėtojai – kaimynai nuo Žeimenos

Rytis KAJĖNAS

Štai ir baigėsi dvyliktasis AUKSINIO PROTO turnyras. Sezono laimėtojais Ignalinoje tapo komanda VĖŽYS NEINA ATGALIOS! Antrą vietą išplėšė RUMPELŠTILCHEN, surinkę po lygiai taškų su trečios vietos laimėtojais APUOKAIS – 666 taškus. Aukštesnę vietą lėmė geresnis iš dviejų blogiausių išbrauktų sezono rezultatų. 

O paskutinį žaidimą laimėjo PRIETELIAI. Komandas sveikino rajono mero įpareigotas tarybos sekretorius Vilius Cibulskas, visoms komandoms nuo rajono savivaldybės įteikęs po šakotį, viešbutis-restoranas „Žuvėdra“ pirmajai vietai dovanojo restorano čekį, kurį VĖŽYS NEINA ATGALIOS perleido komandos LAS VIDIŠKĖS jaunimui, užėmusiems 9 vietą, palinkint didesnio pasisekimo kitame sezone. Štai toks netikėtas ir šaunus poelgis! Taip pat pirma vieta gavo rėmėjų Paliesiaus dvaro kvietimus į pas juos vyksiančius koncertus. 

Antrą ir trečią vietas užėmusios komandos gavo pusės metų laikraščio „Mūsų Ignalina“ prenumeratą. Beje, laikraštis tądien šventė 15 metų sukaktį. Antros vietos laimėtojai dar gavo rėmėjų – Ignalinos kredito unijos KREDA dovanų – apsilankyti Ignalinos SPA baseine ir pirtyse bei kitų dovanėlių, trečios vietos laimėtojai – ūkininkų Danguolės ir Zigmanto Kajėnų dovaną apsilankyti Ignalinos boulinge ir biliarde. 

Ketvirtiems likusiems atiteko rėmėjų parduotuvės „Liepa“ prizas – raktų pakabukai su Ignalinos vaizdais. Taip pat beveik visos komandos iš prizinio fondo gavo dovanų čekius apsilankyti „Žuvėdros“ restorane. O dar be viso to, tiek sveikais, tiek ir saldžiais prizais pasirūpino rėmėjai „Mūsų krautuvėlė“ – visoms komandoms parūpinusi didžiulį tortą su AUKSINIO PROTO užrašu bei po tortą padovanojo vedėjai Miglei, buvusiam teisėjui Ryčiui ir esamam teisėjui Stasiui. Dar teisėjai nuo „Mūsų krautuvėlės“ gavo po maišą riešutų, o vedėja – žaidėjų piniginę padėką už žaidimų vedimą. Prie prizų prisidėjo ir neįvardinti rėmėjai. 

Ačiū rėmėjams, taip gausiai prisidėjusiems prie minėtų prizų, taip pat ačiū vedėjai ir naujajam teisėjui už žaidimo valdymą ir kantrybę, išklausant žaidėjų pastabas dėl atsakymų, ačiū „Žuvėdrai“, kad suteikia vietą žaidimui. Ačiū padavėjoms už prailgstančius antradienio vakarus ir žaidėjams, gausiai susirenkantiems į žaidimus ir nebijantiems pasirodyti nežinančiais atsakymų į įvairius klausimus. 

Iki susitikimo jau sausio 14 d.! Gerų visiems artėjančių švenčių!

Buvęs teisėjas, dabar žaidėjas Rytis

S. Butkūno nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje