Skip to content

Kaip pasirinkti tinkamiausią žoliapjovę?

MI informacija

Kaip pasirinkti tinkamiausią žoliapjovę? Trumpos gamintojų apžvalgos.

Jei turite jums priklausančią teritoriją, tokiu atveju privalu pasirūpinti, kad ji būti saugi, tvarkinga bei estetiška. Kad įgyvendintumėte šiuos tikslus, teks atlikti daug įvairių darbų,  o vienas iš jų – žolės pjovimas. Kad kokybiškai galėtumėte įveikti šią užduotį, būtina pasirinkti daug įvairių kriterijų atitinkančią žoliapjovę. Tad kaip pasirinkti tinkamiausią? Turime keletą patarimų, taip pat kviečiame susipažinti su žoliapjoves gaminančiomis kompanijomis. 

Ne paslaptis, kad bene patys populiariausi yra du pasirinkimai. Tai – benzininė bei elektrinė vejapjovės. Tačiau, kaip suprasti, kuris iš šių dviejų variantų jums tiktų labiau? Viskas labai paprasta: jei turite didelį plotą, tokiu atveju verčiau įsigykite benzininio tipo vejapjovė, kadangi toks prietaisas neturi laido, tad pjauti žolė bus labai patogu. Ir atvirkščiai – jei nupjauti reikia tik labai nedidelį plotą, tai tokiu atveju puikiai tiks ir benzininė vejapjovė. Beje, nusprendus, pirkti šio tipo vejapjovę, reikėtų nepamiršti įvertinti ir pjaunamos teritorijos plotą – kuo jis didesnis, tuo galingesnė turėtų būti ir vejapjovė. 

Jei nenorite, kad nuojauta žolė taip ir liktų ant vejos, tokiu atveju, vertų įsigyti įrenginį su krepšeliu, į kurią ir būtų surenkama nupjaunama žolė. 

Taip pat galimi ir kiti variantai, pavyzdžiui, sodo traktoriukas. Tai – puikus pasirinkimas, jei reikia nupjauti ypač didelį plotą. Beje, dauguma žmonių pripažįsta, tad vejos pjovimas šiuo įrenginiu tampa malonia pramoga.

Tiems, kurie ieško laiką taupančią sprendimų, patiks ir žoliapjovė – robotas. Kol ji pjaus veją, jūs galėsite atlikti kitus darbus. 

Ką verta žinoti apie gamintojus?

Na, o dabar – kviečiame susipažinti ir su šią produkciją gaminančiomis kompanijos. 

HECHT

Šis, visame pasaulyje populiarus ir puikiai vertinamas prekės ženklas, priklauso Čekijos gamintos Werco. Ši įmonė siūlo aukštos kokybė įrenginius bei įrankius skirtus statyboms, namų bei sodo priežiūrai. Taigi, kiekvienas, kuris ieško patikimų gaminių sodo švarai, tvarkai bei estetiškai užtikrinti, tikrai turėtų atkreipti dėmesį į šios kompanijos kuriamus produktus. Jie pasižymi ne tik puikiai kokybe, bet ir užtikrina lengvą darbą, nesudėtingą priežiūrą. Beje, taip pat reikia pastebėti, kad šio prekinio ženklo produktai yra ypač palankiai vertinai ir dėl puikaus kainos bei kokybė santykio. 

Grizzly

Tai – gamintojas, kuris skiria ypač didelį dėmesį visiems kontrolės procesams, todėl tai užtikrina aukščiausios kokybės galutinį rezultatą. Kitais žodžiais tariant, jei norite įsigyti ypač kokybišką žoliapjovę, tačiau nežinote, kur ieškoti tokio gaminio, šios kompanijos kuriami produktai tikrai jūsų neapvils. Dar daugiau, šios įmonės kuriami prietaisas yra ypač palankiai vertinami ir dėl kitų savybių, pavyzdžiui, puikaus dizaino, funkcionalumo, paprasto priežiūros ir, žinoma, ilgo tarnavimo laiko. Taigi, jei ieškote išmintingos investicijos, tikrai verta investuoti į šios kompanijos gaminius.

Cub Cadet

Ne paslaptis, kad daugelis iš sodo technikos bei įrankių tikisi  didelės galios bei našumo. Būtent tokie ir yra šiam prekiniam ženklui priklausantys gaminiai. Na, o, kai šia savybes papildo ir aukšta kokybė, puiki procesų kontrolė bei modernios technologijos, galima tikėtis paties geriausio rezultato. 

Na, o, kiekvienas, kuris ieško funkcionalios bei kokybiškos žoliapjovės, turėtų užsukti į internetinę parduotuvė b-a.eu. Čia – ypač didelis pasirinkimas kokybiškų, visame pasaulyje garsių gamintojų žoliapjovių. Dar niekada nebuvo taip paprasta sukurti saugią, tvarkingą bei estetišką aplinką. Įsigykite kokybiškų žoliapjovių, kurios kurias bus lengva prižiūrėti, o pjauti žolę jomis – ypač malonu. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje