Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Vagystė

Gruodžio 9 d. 59-erių moteris, gyv. Didžiasalyje, Karalyčios g., pareiškė, kad 2019-12-03, apie 11 val., atvykusi į Didžiasalį, nerado jai priklausančio automobilio VW PASSAT, kuris buvo paliktas Agarinio g. Padaryta 1000 eurų turtinė žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Automobilis surastas tame pačiame miestelyje.    

Brolis brolį

Gruodžio 11 d., apie 11.30 val., namuose Vidiškių sen., Rimšėnų k., Vyšnių g., konflikto metu akivaizdžiai neblaivus (girtumą tikrintis atsisakė) 36-erių vyras smurtavo prieš neblaivų (2,82 prom.) 32-ejų brolį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Kvaišalai

Gruodžio 11 d., apie 18.35 val., Ignalinoje, Turistų g., sustabdyto automobilio VW PASSAT, 29-erių vairuotoja, gyv. Ignalinoje, Budrių g., patikrinimo metu pateikė rankinėje laikytą folijos lankstinuką su galimai narkotine ar psichotropine augalinės kilmės medžiaga – kanapėmis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Išėjo ir… negrįžo

Gruodžio 7 d., apie 17 val., iš savo namų, esančių Ignalinoje, Švenčionių g., išėjo ir negrįžo 26-erių vyras. Buvo paskelbta paieška, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dingusio be žinios. Gruodžio 10 d., apie 05.34 val., Ignalinos turgavietės paviljone, Geležinkelio g., rastas dingusio kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gruodžio 10 d., apie 8.30 val., Linkmenų sen., Maksiūnų k., savo namuose rastas 51-erių vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gaisras Tverečiuje

Gruodžio 12 d., 3.40 val., pranešta apie Tverečiuje, Malūnų g., degantį namą. Atvykus ugniagesiams, mūrinis namas degė atvira liepsna. Nudegė stogas, išdegė vidus. Atjungta elektra. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje