Skip to content

Elektrostimuliacijos nauda! Gyvenkime be jokio skausmo

MI informacija

Jeigu sergate lėtinėmis ligomis ir jus nuolatos kankina įvairaus tipo diskomfortas, tokiu atveju siūlome išbandyti elektrostimuliacijos malonumus. Apie elektrostimuliaciją paskutiniu metu kalbama labai daug. Kodėl? Paprasčiausiai galimybes išbandę žmonės tikina, kad jiems pavyko pamatyti akivaizdžius pliusus.

Pirmiausia siūlome susipažinti su įranga, kuri yra labai įvairi ir tuo pačiu funkcionali. Katalogą galite rasti čia: https://biomed.lt/lt/43-elektrostimuliacija-tens-aparatai. Pasiūla plati, tad žemiau pateiksime privalumus, įrangos charakteristikas, kurios galbūt paskatins Jus įsigyti įrangą, kuri padės pamiršti ilgai kankinusius skausmus.

Elektrostimuliacija gali būti stebuklas, kuris palengvins Jums gyvenimą. Išbandykite!

Elektrostimuliacija yra labai rekomenduojama tiems asmenims, kurie kenčia nuo labai nemalonaus raumenų skausmo. Tai aktualu ne tik sportininkams, tačiau ir tiems, kurie labai mažai juda, dirba sėdimą darbą, o to įtakoje tenka kovoti su kankinančiu raumenų skausmu.

Paskutiniai tyrimai rodo, kad ši terapija padeda susitvarkyti ne tik su fiziniu skausmu, tačiau ir psichologiniu. Ką tai reiškia? Atlikti tyrimai atskleidžia, kad elektrostmuliacija teigiamai veikia mūsų organizmą, padeda sumažinti depresijos simptomus, labai dažnai pagerėja miegas, žmogaus nuotaika.

Po įvairiausių traumų dažniausiai būna reikalingas kinezaterapiautas, kuris padeda kuo greičiau vėl atsistoti ant kojų. Žinoma, nenorime sakyti, kad elektrostimuliacija turėtų būti vienintelis pasirinkimas. Tačiau komplekte kartu su specialistu – pavyks pagyti kur kas greičiau.

Dažnai šios tipo procedūros labai rekomenduojamos toms moterims, kurios kenčia nemalonius skausmus dėl mėnesinių. Deja, kai kurioms skauda taip stipriai, kad nelieka nieko kito, kaip tik gerti vaistukus. Alternatyva – ši terapija, kuri sumažins skausmą ir pagerins savijautą.

Įsigijus tinkamą aparatą pavyks pajusti visus elektrostimuliacijos teikiamus privalumus. Pirkti verta internetu, kadangi paprasčiau palyginsite daugelį variantų ir rasite tai, kas Jums labiausiai tinka. Galiausiai, visada galite pasitarti su konsultantais, kurie mielai atsakys į Jums svarbius klausimus ir padės rasti tai, kad geriausiai tenkina poreikius.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje