Skip to content

„Žmogų saugo du dalykai – Dievas ir draudimas…“

MI informacija

„Lietuvos draudimas“ Ignalinoje persikėlė į naujas patalpas 

Antradienį didžiausios šalyje ne gyvybės draudimo bendrovės „Lietuvos draudimas“ rajono skyrius Ignalinoje persikėlė į naujas išnuomotas patalpas adresu Vasario 16-osios g. 14, Ignalina. „Naujas klientų aptarnavimo skyrius įrengtas šiuolaikiškai, pagal naujausius standartus, užtikrinant patogias darbo vietas ir siekiant klientams suteikti geriausią aptarnavimo patirtį. Naujai įrengtame biure dirba privačių klientų draudimo konsultantai“ – sako AB „Lietuvos draudimas“ Vidinės komunikacijos vadybininkė Rolanda Lipnevičiūtė.

Naujas patalpas pašventino Ignalinos parapijos klebonas dekanas Vidas Smagurauskas. „Lietuvos draudimo“ Privačių klientų departamento direktorius Raimondas Geleževičius sakė: „Nors dabar žmonės vis labiau bendrauja elektroninėje erdvėje, žmogaus su žmogumi bendravimas lieka svarbus ir toliau, tikiuosi, kad jis tęsis. Kiekvienas mūsų klientas ateina su savo norais ir pageidavimais, o mes privalome jį suprasti ir padėti. Naujos patalpos ir geresnė darbo aplinka padės tai mums padaryti. Kokybė yra neatskiriama „Lietuvos draudimo“ dalis, kurią kasdien siekiame suteikti savo klientams, pasiūlydami jų poreikius atitinkančius draudimo produktus. Vertę kuriame ir išskirtiniu klientų aptarnavimu, todėl investuojame į modernią aplinką bei nuolat ieškome inovatyvių aptarnavimo sprendimų: turime išvystytą savitarnos sistemą, keičiame vidinius įrankius, siekdami operatyvumo, pasitelkiame šiuolaikines technologijas, rūpindamiesi esamais klientais, pavyzdžiui, žalų apžiūros darbus atliekame pasitelkę į pagalbą dronus.“ 

Pasak bendrovės Šiaurės regiono vadovo Rimanto Misevičiaus, „tegul šios patalpos mūsų darbuotojams bus antrieji namai, o žmonėms, mūsų klientams, maloni apsilankymo vieta. Pajuokausiu, kad žmogų saugo du dalykai: Dievas ir draudimas.“ 

Pelningų metų „Lietuvos draudimui“ linkėjo Kredito unijos „Kreda“ atstovė, mažiau draudiminių įvykių – rajono meras, skyriaus vadovė Natalija Sokolovskaja – naujų vilčių ir idėjų išsipildymo.

Naujo „Lietuvos draudimo“ biuro atidarymo ceremonijoje simbolinę atidarymo juostelę perkirpo „Lietuvos draudimo“ Privačių klientų departamento direktorius R. Geleževičius, skyriaus vadovė N. Sokolovskaja, regiono vadovas R. Misevičius.

„Lietuvos draudimas“ rūpinasi darbuotojų motyvacija ir investuoja į patogias, šiuolaikinius standartus atitinkančias darbo sąlygas. Ignalinoje, kaip ir kitų Lietuvos miestų atnaujintose patalpose, įrengtos modernios darbo vietos, susitikimų kabinetas, poilsio ir pietų erdvė. Būdami rinkos lyderiais ir nuolat augdami ne tik rūpinamės esamais darbuotojais, bet ir priimame naujus komandos narius. Pradėti karjeros kelią „Lietuvos draudime“ kviečiame nuo jaunesniojo draudimo konsultanto pozicijos. Darbuotojams užtikriname tobulėjimo galimybes, specialus mokymus, siūlome skatinimo ir motyvacines programas, kurios priklauso nuo tiesioginių darbo rezultatų,“ – vėliau teigė „Lietuvos draudimo“ skyriaus Ignalinoje vadovė N. Sokolovskaja.

„Lietuvos draudimas“ savo paslaugas teikia daugiau nei 582 tūkst. privačių ir verslo klientų Lietuvoje. Bendrovėje dirba daugiau nei 1000 darbuotojų. „Lietuvos draudimas“ yra didžiausia draudikė, užimanti 31 proc. ne gyvybės draudimo rinkos. „Lietuvos draudimas“ yra pelnęs „Geriausio darbdavio 2017“ apdovanojimą Baltijos šalyse. „Lietuvos draudimo“ paslaugas renkasi 40 proc. visų apsidraudusiųjų Lietuvoje, o kitiems bendrovę rekomenduoja 9 iš 10 klientų. „Lietuvos draudimas“ kasdien padeda 430 savo klientų. 

Autoriaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje