Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Partrenkė moterį

Sausio 14 d., apie 18.19 val., 33-ejų vyras, gyv. Mikalavo k., Saulėtekio g., vairuodamas jam priklausantį automobilį „Land Rover“, kelyje Ignalina–Didžiasalis, ties Dietkauščiznos k., tamsiu paros metu, neapšviestame kelio ruože partrenkė kelio viduriu einančią 62-ejų moterį, gyv. Didžiasalyje, Karalyčios g. Moteris dėl patirtų kūno sužalojimų gydoma Utenos ligoninės Reanimacijos skyriuje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagystė

Sausio 18 d., apie 10.26 val., 29-erių vyras pareiškė, kad 2020-01-17 grįžęs į namus Dūkšto sen., Kaniūkuose, Gėlių g., pastebėjo, kad iš namų dingo apie 4000 eurų (tikslios sumos pasakyti negali). Padaryta apie 4000 eurų žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Sausio 17 d., apie 13.45 val., į Didžiasalio vaikų globos namų ir socialinės paramos šeimai centro N. Daugėliškio padalinį atėjo sumuštas globotinis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtis

Sausio 17 d., apie 14.08 val., Ignalinoje, Švenčionių g., pablogėjus sveikatai mirė 62-ejų vyras. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rinko gyvsidabrį

Sausio 16 d. Ignalinoje, Miško g., ugniagesiai gelbėtojai surinko sudužusio termometro gyvsidabrio likučius ir patalpino į stiklinį indelį su vandeniu, tirpalu praplovė grindis. Indas paliktas buto šeimininkui.

Sausio 18 d., 14.10 val., ugniagesiai gelbėtojai Ignalinoje vyko į daugiabutį Atgimimo g. Atvykus, rastas uždūmintas butas ir laiptinė pirmame aukšte. Buto koridoriuje degė elektros skydelis. Jis apdegė, aprūko koridoriaus siena ir lubos. Įvykis tiriamas.

Alfa.lt nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje