Skip to content

Paulius Golubickas oficialiai pristatytas „Gorica“ klubo fanams

MI informacija

Jau spėjęs debiutuoti HNK „Gorica“ klube ir pagyrų iš trenerio bei apžvalgininkų sulaukęs ignalinietis Paulius Golubickas, sausio 20 d. buvo oficialiai pristatytas spaudai. 21 numerio marškinėlius gavęs 20-metis saugas iš Lietuvos, kaip ir buvo rašoma, „Gorica“ ekipai buvo paskolintas pusmečiui, tačiau Kroatijos klubas, kurio sporto direktoriumi dirba lietuvis Mindaugas Nikoličius, vasarą turės galimybę išpirkti jauno talento kontraktą. 

Marijampolės „Sūduvoje“ praėjusiais metais atsiskleidęs P. Golubickas, kuris jau spėjo debiutuoti ir Lietuvos nacionalinėje rinktinėje, Europoje domino ne vieną klubą. Jį taip pat siekė dar vienam sezonui pasiskolinti „Sūduvos“ ekipa, tačiau kovą dėl lietuvio laimėjo HNK „Gorica“ ekipa. Su Alytaus akademija nuomos sutartį pasirašęs Kroatijos klubas į Paulių deda daug vilčių, o ir pačiam saugui Kroatija gali tapti puikia terpe dar labiau atsiskleisti ir parodyti savo talentą. 

Kaip pranešė laidos „Vieni Vartai“ vedėjas Tautvydas Vencevičius, P. Golubicką išpirkti norėjo Austrijos „Rheindorf Altach“, Belgrado „Crvena Zvezda“ ir net Maskvos CSKA. Visgi tuose klubuose Pauliui nebuvo pažadėta vieta pagrindinėje komandoje ir jis būtų tik treniravęsis su pagrindine ekipa bei galbūt sulaukęs kelių šansų pasirodyti aikštėje. Dėl to P. Golubickas nusprendė išvykti į Kroatiją, kur jį po savo sparnu priglaus M. Nikoličius. Kalbama, kad Kroatijoje saugas uždirbs net mažiau nei jam siūlė „Sūduva“. Marijampolės klubas lietuviui ketino mokėti po 5 tūkst. eurų per mėnesį, o Kroatijoje P. Golubickas uždirbs šiek tiek mažiau. Tačiau lietuvis gaus kitą naudingą dalyką – asmeninį trenerių dėmesį. Jau dabar Pauliui buvo paskirti du treneriai, o vienas iš jų su lietuviu dirbs ties smūgiavimo technika. Kroatijos klubo dėmesį P. Golubickas jaučia jau nuo pirmų minučių. Turbūt ne veltui saugas spaudos konferencijoje apsikabino su M. Nikoličiumi, taip tik parodydamas, kad pastarasis tikrai turėjo įtakos saugo sprendimui išvykti į Kroatiją. 

Pats M. Nikoličius pažadėjo lietuviui suteikti šansą, o ar jis juo pasinaudos, priklausys nuo paties Pauliaus. „Esu laimingas, tapdamas „Gorica“ klubo nariu. Tai geras šansas mano karjeroje, kuriuo reikia pasinaudoti. Tikiu savo galimybėmis ir esu pasiruošęs manęs laukiantiems naujiems iššūkiams“, – gan šabloniškai, bet ryžtingai spaudos konferencijoje kalbėjo P. Golubickas. Lietuvio atvykimu į „Gorica“ džiaugėsi ir klubo prezidentas Nenadas Črnko, kuris neslėpė, kad prie to labiausiai prisidėjo M. Nikoličius. „Tai dar vienas puikus mūsų klubo ir sporto direktoriaus darbas“, – sakė N. Črnko, išreikšdamas didelius lūkesčius jaunajam lietuviui.

Futbolas.lt info

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje