Skip to content

Automobilių supirkimas – greitas būdas parduoti auto!

MI informacija

Nereikalingos, nenaudojamos transporto priemonės pardavimas – būtinas, kadangi laikyti savo kieme rūdijančią transporto priemonę yra ne tik kad neekologiška, tačiau tam tikra pražeidžia ir įstatymus, kadangi visos nereikalingos transporto priemonės turi būti išregistruojamos. 

Pats greičiausias ir paprasčiausias būdas parduoti nereikalingą transporto priemonę nepriklausomai nuo jos stovio – automobilio supirkimas, tiksliau, jo pardavimas įmonėms. Štai automobilių supirkimas Ignalinoje bei kituose Lietuvos miestuose dažniausiai suteikiamas nepriklausomai nuo lokacijos, kadangi supirkėjai dirba visoje Lietuvoje ir sutinka atvažiuoti pasiimti mašinos net iki kelių šimtų kilometrų.

Visgi, kai galimas auto pardavimas fiziniams asmenims, natūraliai kyla klausimas, kodėl būtent pardavimas supirkėjams yra geresnis pasirinkimas. Aptarsime kelis svarbiausius privalumus.

Pradėkime nuo to, kad supirkėjai sutinka priimti transporto priemones bet kokio stovio. Tad nesvarbu, ar Jūsų automobilis yra puikiai važiuojantis ar yra daužtas – dažniausiai supirkėjams tinka visi variantai. Puiku, kadangi galima uždirbti iš visiškai nefunkcionalios transporto priemonės.

Taip pat pasikartosime, kad supirkėjai dažniausiai sutinka pasiimti transporto priemonę iš bet kokios Lietuvos vietos. Tuo tarpu fiziniai asmenys dažniausiai ieško mašinos pirkimui savo rajone, tad tai labai sumažina jų potencialių pirkėjų ratą. Galiausiai, nusprendus važiuoti atsivaryti mašinos iš toliau – būtent pardavėjas dažniausiai mažina auto kainą, kuri vėliau virsta užmokesčiu už kurą, kuris suvažinėjamas iki pardavėjo.

Bene pats svarbiausias privalumas yra tai, kad supirkėjai pasiūlo realiausią rinkos kainą, tad pardavėjas laimi tiek, kiek yra verta jo transporto priemonė. Visikai suprantama, kad parduodant mašiną tikimasi kuo daugiau uždirbti, tad dažniausiai pardavėjai skundžiasi pirkėjais, kurie intensyviai bando derėtis ir logišką kainą mažina iki minimumo. Bendradarbiaujant su supirkėjais – taip nenutiks, kadangi jie puikiai žino kokia yra tam tikrų metų, tam tikros markės ir tam tikro stovio transporto priemonės vertė ir būtent ją pasiūlo.

Galima ne tik daugiau uždirbti pinigų, tačiau bendradarbiaudami su supirkėjais galite sutaupyti ir daug laiko, kuris šiuolaikiniams asmenims yra labai svarbus. Užpildykite užklausą internete, kuri yra pateikiama specializuotuose internetiniuose puslapiuose, ir su Jumis susisieks supirkėjas, kuris pasiūlys logiškiausią kainą. Paprasta, greita ir nereikia laukti, kol potencialus pirkėjas susidomės Jūsų auto ir prasidės ilgai trunkančios derybos.

Taip pat supirkėjai vertinami ir dėl paslaugų lankstumo. Jie dažniausiai sutvarko visus reikalingus dokumentus, kurie susiję su transporto priemonės pirkimo-pardavimo aktu, taip pat, pasirūpina, kad transporto priemonė būtų kuo greičiau perregistruota. Suprantama, kad nesusiduriant su šiais niuansais gali kilti labai daug klausimų. Gerai, kai visus procesus atlieka profesionalai.

Galiausiai, supirkėjai dažniausiai atsiskaito už prekes grynais ir iškart, tad parduoti auto jiems apsimoka tokiu atveju, kai reikalinga konkretaus dydžio suma greitai, čia ir dabar.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje