Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Sužalotas vyras

Vasario 11 d., apie 23 val., Ignalinoje rastas sužalotas 36-erių vyras, jis paguldytas į Švenčionių ligoninę. Pradedamas ikiteisminis tyrimas. 35-erių įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į Utenos apsk. VPK areštinę.

Gaisras

Vasario 9 d., 0.49 val., pranešta apie gaisrą Mėčionių k. (Mielagėnų sen.). Atvykę ugniagesiai rado atvira liepsna degantį medinį kluoną su šienu. Įtariama, kad pastatas buvo padegtas. Patirti turtiniai nuostoliai nustatinėjami. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Vasario 8 d., apie 18.08 val., 44-erių vyras sukėlė savo 36-erių sugyventinei fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Nešė ligonį

Vasario 10 d. Vidiškėse, Sodų g., ugniagesiai gelbėtojai, panaudoję ištraukiamas kopėčias ir parankines priemones, per duris pateko į butą antrame aukšte. Padėjo išnešti buto savininką iki GMP automobilio.

Daiktus žymėkite patys

Nuo 2020 m. sausio 1 d. rajono policijos komisariate nebevykdomas vertingų daiktų registravimas žymėjimas. Rekomenduojame gyventojams, norintiems pažymėti vertingus daiktus, tai atlikti savarankiškai elektroninėje daiktų žymėjimo sistemoje https://pazymetas.lt/.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje