Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Parduotuvių vagis 

Vasario 20 d. pranešta, kad vasario 9 d., apie 13.10 val., 24-erių vyras, deklaravęs išvykimą į Vokietiją, iš PC MAXIMA, esančios Ignalinoje, pagrobė maisto produktų už 54,72 eurų sumą. Gautas UAB PALINK pareiškimas, kad vasario 9 d., apie 13.15 val., tas pats vyras iš PC IKI, esančios Ignalinoje, pagrobė alkoholio už 142,74 eurų sumą, tuo padarydamas UAB MAXIMA LT ir UAB PALINK bendrą 197,46 eurų turtinę žalą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės už vairo

Vasario 21 d., apie 18.55 val., kelyje Rimšė–Gaidė ties Rudžiais, buvo sustabdytas automobilis „Ople Zefira“, kurį vairavo 53-ejų vyras, gyv. Rimšės sen. Jis vairavo neblaivus (1,84 prom.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras nesulaikytas.           

Smurtas

Vasario 21 d., apie 16.30 val., Dūkšte, neblaivus 50-metis vyras (2,44 prom.) smurtavo prieš 45-erių sugyventinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę. 

Praneša ugniagesiai gelbėtojai

Vasario 22 d., 14.15 val., pranešta apie gaisrą Didžiasalyje, Ignalinos g. Ten atviroje teritorijoje sudegė 20 šieno rulonų. Įvykis tiriamas.

Vasario 23 d. ugniagesiai gelbėtojai du kartus vyko nuo kelio važiuojamosios dalies šalinti nuvirtusių medžių. Jie pašalinti Varginių vns. (Dūkšto sen.) ir Peleko k. (Ignalinos sen.).

Brakonieriai

Vasario 19 d. vakare sulaikyti du asmenys, kurie didžiausiame Aukštaitijos NP Kretuono ežere vykdė neteisėtą žvejybą draudžiamais, ne mėgėjų žvejybos įrankiais – statomaisiais tinklais. Pažeidėjus sulaikė Švenčionių policijos pareigūnai, po to, kai buvo pastebėtas iš miško masyvo išvažiuojantis ir staigiai pagrindinį kelią kertantis automobilis, kurį sustabdžius ir patikrinus, rasti statomieji tinklai su žuvimi. Kaip paaiškėjo, vienas iš asmenų pavasarį baustas už tinklų gabenimą.

Už žvejybą ne mėgėjų žvejybos įrankiais asmenims gresia baudos nuo 120 iki 300 eurų kartu su pažeidimo padarymo įrankių konfiskavimu. Taip pat jiems reikės atlyginti gamtai padarytą žalą, kuri siekia kiek daugiau nei 3,5 tūkst. eurų, kadangi į statomuosius tinklus buvo papuolę 14 lydekų, 6 starkiai, 3 karšiai ir 51 kilogramas kuojų, ešerių, plakių bei raudžių.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje