Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Sudaužė, apvogė ir padegė

Kovo 21 d., apie 15.48 val., Vidiškių sen. neblaivus (1,38 prom.) 20-metis vyras išdaužė moteriai priklausančio namo lango stiklą ir įsibrovęs į namo vidų pavogė televizorių ir radijo imtuvą, o išeidamas iš namo, padegė kambarius. Padaryta žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK areštinę.

Degė namas

Kovo 21 d., 14.41 val., ugniagesiai išskubėjo į Ažušilę (Vidiškių sen.). Ten degė gyvenamasis namas. Atvykus, pro vieno aukšto medinio namo su priestatu langą rūko dūmai, stogas dengtas skarda. Kambaryje apdegė apie 30 m² medinių sienų, apdegė ir išardyta 8 m² medinio perdengimo, išardyta 9 m² stogo konstrukcijų, aprūko namo patalpos. Dūmų detektorius įrengtas nebuvo. Įvykis tiriamas.

Kiti gaisrai

Kovo 22 d., 11.53 val., pranešta, kad Kazitiškio sen., Trūdų k., visiškai sudegė pirtis. Ugniagesiai nebuvo kviesti. Įvykis tiriamas.

Tą pačią dieną, 19.31 val., ugniagesiai išskubėjo į Strigailiškį, kur vieno aukšto medinio namo dūmtraukyje degė suodžiai. Stogas dengtas šiferiu. Dūmų detektorius įrengtas nebuvo. Įvykis tiriamas.

Išsiliejo tepalai

Kovo 19 d. Ignalinoje, Aukštaičių g., iš stovinčio lengvojo automobilio „Honda Accord“ išbėgo apie 6 l tepalų. Panaudojant sorbentą ir naftos produktų dispergentą, atvykę ugniagesiai gelbėtojai tepalus surinko.

Policija prašo pagalbos

Kovo 20 d. Ignalinoje, Turistų g. 47 esančiame kieme, automobilių stovėjimo aikštelėje, buvo apgadintas pilkos spalvos automobilis BMW 530D. Eismo įvykio kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino. 

Jei buvote įvykio liudininku ir matėte šį įvykį ar turite naudingos informacijos, prašome pranešti skubios pagalbos telefonu 112 arba tiesiogiai rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresn. tyrėjai Erikai Luneckienei tel.: 8 700 65315, 8 610 24937 arba rašykite el. p. erika.luneckiene@policija.lt

Fotolia.com nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje