Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Gyvsidabris

Balandžio 1 d., 17.50 val., ugniagesiai iškviesti į Linkmenų sen., Kaukiškės k. Pranešta, kad ten namuose sudužo gyvsidabrio termometras. Savininkė turi regos sutrikimų. Atvykę PGP atliko cheminę ir mechaninę demerkurizaciją.

Smurtas

Kovo 30 d., apie 19 val., 52-ejų vyras smurtavo prieš 59-erių sugyventinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK areštinę.

Balandžio 3 d., apie 23.30 val., Didžiasalio sen., neblaivus (2,79 prom.) 42-ejų vyras smurtavo prieš neblaivias moteris, vienai iš jų nustatytas 1,85 prom. girtumas (gim. 1984 m.), kitai nustatytas 1,62 prom. girtumas (gim. 2001 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę. 

Balandžio 4 d., apie 11.30 val., Ignalinoje, neblaivus (1,79 prom.) 62-ejų vyras smurtavo prieš 59-erių moterį. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną, apie 23 val., Vidiškių sen. neblaivus (2,22 prom.) 32-ejų vyras smurtavo prieš 36-erių moterį. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sprogmuo

Balandžio 3 d., apie 10.40 val., Ceikinių sen., Šileikiškės k. atliekant kasimo darbus rastas daiktas, panašus į karo laikų sprogmenį. Įvestas planas SKYDAS. Atvykę Lietuvos kariuomenės J. Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai nustatė, jog rastas Antrojo pasaulinio karo laikų 105 mm artilerijos sviedinys, kuris sunaikintas vietoje. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje