Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Ginklai

Balandžio 30 d., apie 9 val., internetinėje erdvėje, socialiniame tinkle pranešta, kad 28-erių vyras, gyv. Ignalinoje, Miško g., kaip įtariama, neteisėtai disponavo šaunamuoju ginklu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kvaišalai?

Balandžio 30 d., apie 20.20 val., sustabdyto automobilio ŠKODA OCTAVIA viduje, kurį vairavo 25-erių vyras, gyv. Kazitiškio sen., rasta susmulkintos augalinės kilmės medžiagos. Pas 32-ejų keleivį rastas popieriaus lankstinukas, kuriame buvo susmulkintos augalinės kilmės medžiagos. Pradėti ikiteisminiai tyrimai. Vyrai sulaikyti ir uždaryti į Utenos apskrities VPK areštinę.

Smurtas

Gegužės 1 d., apie 20.12 val., Dūkšte 54-erių moteriai 25-erių vyras sukėlė fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Promilės

Gegužės 3 d., apie 19.50 val., Vidiškėse neblaivus (1,78 prom.), neturėdamas teisės vairuoti 46-erių vyras vairavo automobilį „VW Passat“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Padėjo medikams

Gegužės 1 ir 4 d. Ignalinoje, Geležinkelio ir Atgimimo g., ugniagesiai padėjo medikams – pernešė iš butų į GMP automobilius sunkiasvorius ligonis. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje