Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Sudegė sunkvežimis 

Gegužės 8 d., 12.02 val., ugniagesiams pranešta, kad tarp Didžiasalio ir Zablatiškės kaimų užsidegė sunkvežimis „Mercedes Benz Actros“. Kabina degė atvira liepsna, didžiuliai dūmų kamuoliai buvo matyti iš toli (žiūr. nuotr.). 12.22 val. degantis sunkvežimis buvo užgesintas. Iš kabinos liko tik nedegios metalinės dalys, išdegė variklis. Ugniagesių duomenimis, žmonės nenukentėjo.

Grasino padegti

Gegužės 7 d., apie 21.45 val., N. Daugėliškio sen. neblaivus (2,30 prom.) 51-erių vyras grasino padegti namus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Susidūrė „Volvo“ ir 3 motociklai

Gegužės 10 d. popietę, 102-ame kelyje netoli Didžiasalio kaimo, susidūrė automobilis „Volvo“ ir trys motociklai. Avarijos metu niekas nenukentėjo. Informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Utenos apskrities policijos komisariatui. Utenos apskrities policija informavo, kad į avariją patekę žmonės gyvi, o patirti sužalojimai nėra sudėtingi, tad į ligoninę niekas nebuvo išvežtas. Visi įvykio dalyviai buvo blaivūs.

Skenduolis

Gegužės 5 d., apie 19.35 val., tvenkinyje, esančiame Tumelinos k., Dūkšto sen., rastas nuskendusio 78-erių vyro kūnas be išorinių matomų smurto žymių. Iš tvenkinio žmogaus kūną, buvusį prie kranto, ištraukė ugniagesiai gelbėtojai. Pagalba suteikta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Smurtas
Gegužės 9 d., apie 16.51 val., namuose Dūkštų sen., neblaivus (2,11 prom.) 53-ejų vyras smurtavo prieš 51-erių moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Tą pačią dieną ir tuo pat metu Gaveikėnuose neblaivus (2,58 prom.) 48-erių vyras smurtavo prieš metais jaunesnę moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Gegužęs 11 d., apie 0.11 val., Vidiškių sen. neblaivus (1,46 prom.) 46-erių vyras smurtavo prieš 49-erių taip pat neblaivią moterį (2,56 prom.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Mirtys

Gegužės 4 d., apie 18.40 val., namuose N. Daugėliškio sen., rastas 38-erių vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gegužės 9 d., apie 11.49 val., Naujojo Daugėliškio sen. rasta mirusi 65-erių moteris, gyv. Pamunės k., kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Varnyje gaišta lydekos

Vidiškietis žvejys pranešė, kad paskutiniu metu prie Vidiškių esančiame Varnio ežere žvejai pastebėjo daug stambių lydekų gaišenų. Tai keistas ir nematytas reiškinys. Paskambino aplinkosaugininkai, tačiau kol kas jų atsakymo negavo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje