Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

„Girta“ avarija

Birželio 7 d., apie 1 val., VPK pareigūnai kelyje Ignalina–Švenčionys ties Bėčiūnais, pastebėjo apgadintus kelio atitvarus bei automobilio detalių likučius. Paaiškėjo, kad birželio 6 d. vakare 24-erių vyras, gyv. Bėčiūnuose, vairuodamas automobilį BMW 320 padarė eismo įvykį ir iš jo pasišalino. Vyrui nustatytas 1,89 prom. girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Po eismo įvykio ugniagesiai gelbėtojai sutvarkė kelio dangą, nušlavė šiukšles. Panaudoję 10 kg sorbento, nuo važiuojamosios kelio dangos surinko išsiliejusius tepalus ir kurą.

Vagystė

Birželio 1 d., apie 10.21 val., pastebėta, kad iš žvyro karjero, esančio Paversmės k., kuris priklauso UAB, buvo pavogtas žvyro sijotuvo transportavimo vežimėlis. Padaryta žala – 8000 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės

Birželio 5 d., apie 17.37 val., Didžiasalyje automobilio OPEL ASTRA 49-erių vairuotojui, gyv. Didžiasalio sen., nustatytas 3,57 prom. girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. 

Smurtas
Birželio 2 d., apie 18.53 val., Ceikinių sen. 53-ejų vyras, būdamas neblaivus (1,61 prom.), smurtavo prieš 50-metę moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Birželio 6 d., apie 14.40 val., Naujojo Daugėliškio sen. 68-erių vyras sukėlė fizinį skausmą bendraamžei moteriai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Karo aidai

Birželio 6 d., apie 14.19 val., Ignalinoje, Laisvės g., rasti du šaudmenys. Atvykus Lietuvos kariuomenės J. Vitkaus inžinerijos bataliono Sprogmenų neutralizavimo kuopos išminuotojams nustatyta, kad rasti karo laikų šoviniai. Šaudmenys sunaikinti Zuikų karjere.

Mirtis

Birželio 5 d., apie 16.50 val., Didžiasalio sen. rastas 66-erių vyro, gyv. ten pat, kūnas be matomų išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Parengė Jonas BALTAKIS

DELFI nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje