Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Promilės

Birželio 12 d., apie 13.30 val., kelyje Utena–Kaltanėnai–Švenčionys (rajono teritorijoje), automobilį VOLVO XC 60 (automobilis paieškomas Vilniaus aps. VPK) vairavo, kaip įtariama, neblaivus (pasitikrinti girtumą atsisakė) 32-ejų vyras. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę. 

Smurtas

Birželio 12 d., apie 20.38 val., Ceikinių sen., neblaivus (3,02 prom.) 53-ejų vyras smurtavo prieš neblaivią (2,64 prom.) 50-metę moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę. 

Praneša ugniagesiai gelbėtojai

Po birželio 11 d. audros rajone, ant kelių buvo nuvirtę daugybė medžių, kuriuos šalino ugniagesiai gelbėtojai. Medžiai pašalinti: Vidiškių sen. – Vidiškėse, Dūkšto sen. – Taboro k., Ignalinos sen. – Bėčiūnuose (nuo žaibo iškrovos užsidegęs medis dalinai buvo užvirtęs ant kelio, deganti medžio dalis užgesinta, gulinti ant kelio – supjaustyta ir patraukta), Strigailiškio ir Trainiškio k., Ceikinių sen. – Ceikiniuose ir Paragiškės k., Rimšės sen. – Gūriuose (2 medžiai), Nagėnuose (3 medžiai), Prūčiuose (7 medžiai), Griškiškėje (apie 20 medžių). Mielagėnų sen., Kalninės k. ištrauktas užklimpęs GMP automobilis ir nuo kelio patrauktas nuvirtęs medis, Ignalinoje, Ateities g. – suteikta pagalba medikams iš 4-ojo aukšto buto nunešant  ligonį į GMP automobilį.

Etaplius nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje