Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Sukčiavimas

Liepos 7 d. 57-erių vyras, gyv. Naujojo Daugėliškio sen., pareiškė, kad 2020-06-15 iš jam priklausančios banko sąskaitos nepažįstami asmenys apgaule išviliojo 260 eurų. 2020-06-29 į pareiškėjui priklausančią banko sąskaitą pervesti 6000 eurų, kurie apgaule gauti paėmus kreditą jo vardu. Kredito pinigai buvo mėginami pervesti į kitą sąskaitą, tačiau bankas užblokavo pavedimus ir pinigus grąžino kredito bendrovei. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Liepos 4 d., apie 23.20 val., Ignalinoje, Atgimimo g., 36-erių vyras smurtavo prieš 71-erių moterį (rado pagal jėgas). Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 5 d., apie 15 val., Linkmenų sen. neblaivus (1,99 prom.) 55-erių vyras smurtavo prieš 68-erių moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Liepos 6 d., apie 21.14 val., bute Kazitiškio sen., akivaizdžiai neblaivus (girtumą tikrintis atsisakė) 51-erių vyras smurtavo prieš neblaivią (2,40 prom.) 48-erių moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Tą pačią dieną, apie 18.45 val., namuose Dūkšto sen., 56-erių moteriai trenkė ranka į veidą 48-erių vyras. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Praneša ugniagesiai gelbėtojai

Liepos 5 d., apie 21.52 val., praneštą apie gaisrą Padysnio k. (N. Daugėliškio sen.). Degė pirtis. Atvykus ugniagesiams, pirtyje liepsnojo nuo karščio užsidegusi siena. Išardyta 15 m2 dailylenčių, gaisras užgesintas. Įvykis tiriamas.

Liepos 6 d. Dūkšte, Lazdynų g., naudojant laužtuvą atidarytos namo durys. Į vidų įleisti medikai ir policijos pareigūnai. Viduje rasta ant grindų gulinti 83-ejų moteris. Medikai konstatavo jos mirtį.
Ugniagesiai gelbėtojai Ignalinoje dukart padėjo medikams pernešti iš buto į GMP automobilį sunkiasvorius ligonis: liepos 4 d. – Atgimimo g., o liepos 6 d. – Ateities g.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje