Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

Policija prašo pagalbos

Liepos 14 d., apie 3.46 val., iš individualaus kiemo, esančio Laisvės g. 72, Ignalinoje, buvo pavogtas vaikiškas dviratis „Romet“. Požymiai: rėmas juodos spalvos, sėdynės galinė dalis ir kelios vietos ant rėmo yra rožinės spalvos. Vaizdo stebėjimo kameromis buvo užfiksuotas asmuo, kuris išsivarė dviratį iš kiemo (žiūr. nuotr.). Jei atpažinote šį asmenį, ar įsigijote tokį dviratį iš nepažįstamo asmens, prašome pranešti Ignalinos r. PK VS tyrėjui Vitalijui Bukelskiui, tel. 8 616 21145. Per praėjusias dvi savaites, tai jau antroji dviračio vagystė Ignalinoje. Išlikime budrūs! 

Vagystės

Liepos 21 d., apie 17 val., pastebėta, kad įsibrauta į butą Vidiškių k., iš kurio pagrobta 100 eurų bei keli degtinės buteliai. Patirta žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamoji, neblaivi (2,98 prom.) 47-erių moteris, gyv. Vidiškėse, sulaikyta ir uždaryta į Utenos aps. VPK areštinę.

Liepos 22 d., apie 15.30 val., pastebėta, jog įsibrauta į garažą, esantį Vidiškėse, Garažų g, iš kurio pagrobtas kompresorius bei metalinių raktų rinkinys. Padaryta žala – 300 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtis

Liepos 21 d., apie 12.30 val., savo namuose, Kazitiškio sen.,  Antakmenės k., rastas 75-erių vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pašalino medį

Liepos 22 d. vakare ugniagesiai gelbėtojai kelyje Linkmenys–Šakarva nuo važiuojamosios kelio dalies pašalino nuvirtudį medį.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje